anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce animale de companie aveți?
Le oferiți o îngrijire specială sau cum le îngrijiți, ce metode folosiți?
Dacă nu aveți sau ați mai dori, la ce animale v-ați gândit?

Răspuns Câştigător
| Alexaedraguta a răspuns:

Eu am un catel pe nume Toby, o cățelușa pe nume Lilly care este gestantă( adică o sa abia puiuți) și o pisica pe nume Molly! Pai Lilly și Toby sunt bichoni și stau in casa. Vara mai dorm și afara pentru ca eu stau la casa. Îi plimb in fiecare dimineața și seara cu mama doar ca eu trebuie sa țin lesele ca mama împinge căruciorul cu surioara mea mai mică. Le fac baie la 2 săptămâni și îi dund cam la 1-2 luni asta Find mai des vara. Le dau de mâncare de 2 ori pe zi seara și dimineața. Eu îi îngrijesc la fel de bine pe amândoi doar ca de când Lilly e gestantă îi acord un pic mai multă atenție. Am și o pisica dar nu sta acasă și la bunica mea ca tot sarea la surioara mea in pătuț așa ca mama a zis sa o ducem la bunica dar acum Molly e un pic bolnavioara.

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Papagal si pisica.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am 1 metis si 2 catelusi yorkshire. Le dau de mancare, ii spal, ii dragalesc orice ar face un iubitor de animale.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu esti de la protectia animalelor, nu? :-s
Am un motan, nu cred ca ii ofer cine stie ce ingrijire speciala - il perii cat de des pot, ii tai ghearele, ii schimb apa des, ma joc cu el si il injur cand sapa la 5 dimineata dupa comori. day dreaming De spalat am renuntat de ceva ani sa-l spal, i se ingrasa blana de la sampon. laughing Ocazional ii dau apa plata, ii fierb piept de pui sau ii dau macrou facut la gratar.

As vrea un ciobanesc german, dar mai mult un vecin cu un ciobanesc german pentru ca imi e prea lene sa ingrijesc un caine.

Răspuns utilizator avertizat
| IneedYouAlotBabe a răspuns:

În caz că nu vrei sa citești bolacariile de mai jos pe scurt e sa îți tratezi animalele cum crezi tu că e mai ok.
sora mea are papagali și o astra de pisoi eu le zic șobolani pentru că așa arată. Papagali le da de mâncare nu nu mai au prea multa, apa tot la fel, ii scoate pe afara de obicei dar nu în soare, le cumpără oase de sepie mereu iar in casa le mai da drumul să zboare. Pisicile mănâncă, dorm se joaca nici nu tb să aibă grijă de ele.

| Fhhgafata a răspuns:

Am 2 chihuahua.
Mă joc cu ei,
Le dau mancare și apă.
Și aș vrea un beagle.
Îmi iau la anul

Întrebări similare