Am avut mulți peruși da nu le mai știu la toți numele, pești și 3 pisici : Ethan, Naomi și Elise
Evident, nu toate odată
Cand m-am nascut avea bunica 2 sau 3 vaci de lapte 2 pisici si un caine lup
A si gaini tot timpul
Cel mai mult stateam cu gainile sa nu vina uliu la ele si mai aveam treaba cu vacile ca le duceam peste ulita la pasune
Mai tarziu am stat la bloc si nu am avut animale
Imi era mila de ele dar cainii m au mai alergat si am prins ciuda pe ei
In ultimi ani am avut pisici de la rude colegi si imi plac ca sunt cuminti usor de ingrijit
Ma gandeam sa iau caine da tot prosti mi se par si complicat de intretinut deci nu am nici un animal acum
E adevărat ca pisicile sunt mai comode, nu trebuie sa le faci prea multe dar pentru mine cum stau la curte nu e greu, iar pana acum nu am avut decat in curte, iar acum am vrut și unul care necesita îngrijire mai mare, il scot de 3 ori pe zi la plimbare, iar dacă mai are nevoie cere în curte, de multe ori mai si ingroaba, de parca e pisica, acum fiecare cu ce ii place
Da si cainele e cu avantajele lui siguranta mai ales si atentia la stapan
Unde sunt conditii e frumos cu caine daca e destept
Acum vreo 10 ani am avut un caine fara rasa, il chema Leu, l-au otravit vecinii pentru ca latra prin gard.
Acum vreo 2 ani am avut alt caine, Kido, a murit de parvoviroza.
Acum am un perus fata, Tweety care nu face nimic interesant, doar sta pe bara toata ziua si ma ciupeste cand bag mana in colivie.
Eu am avut un bichon frise (Daisey) a murit la 3 ani, a avut stop cardio respirator, acum am un cățel (Bella) fiica lui Daisey, are 3 ani, am avut 3 peruși (Riki, Rita și Coco) dintre care mai trăiesc doar Rita și Coco, am 4 pisici ( Felix, Luna, Pufi, Lăptica) primi 3 au în jur de 5 luni iar Lăptica are cam 5 ani și mai am un câine ( Rex ) nu e de rasă și are un an.
Am mai avut și un motan ( Tom ) care a fost călcat de un tir la 6 ani, am mai avut un cățel, era o corcitură ( Rex) el a murit pe la 9 ani, de bătrânețe. Am mai avut și alți câini / pisici...dar nu mai știu cum se chemau sau la câți ani au murit.
Păi cand eram mica aveam 2 papagali, numiti bubuico si bubica.am avut hamsteri...am avut 2 ratuste pe care le țineam pe balcon la apartament, le scoteam vara afară la bloc.Una din ele a murit cand era micuță, cealaltă am dus-o la tara. dupa cativa ani a murit și ea(Bobocica). apoi nu mai zic ca am avut o grămadă de pisici, le am si acum doar ca la tara.