Din box poţi face o artă, dar Karate-do Este o artă ( marţială ). Pregăteşte atât fizicul cât şi psihicul practicantului.
Apropo, ce centură ai?
Aleg pistolul semi-automat din dotare. Ma ajuta mereu (doar prin afisare), fara sa-l pun sa mediteze la lectiile invatate la antrenamente.
Prietene, sunt fost practicant de arte martiale, dar in ziua de azi, poti sa ti-o iei in pufarina de la orice tampit. Pe strada nu sunt reguli, fiindca acel cod Bushido nu face parte din constitutia Romaniei.
Tu, de ce practici karate? Ar fi interesant de aflat raspunsul tau
Practic Karate pentru conditia fizica pe care am dobândit-o cam greu.si pentru ca mă ajută extrem de mult. după o experienţă trăită pe pielea mea. urmată de tribunale, politie, etc.am reinceput sa practic Karatele!
Sinker eu as alege KARATE:X.si eu sunt la karate de 3 ani...Sh imi place ff mult, este destul de greu dar merita
Eu fac Arte martiale full contact. adica kick box'.e greu dar iubesc sportuu asta X:!
Karate-ul e un tip de lupta Box-ul altul.fiecare e interesant in felu sau atunci cind il practici.chiar daca ai succese la Karate ce te-ar incurca sa practici si Box-ul.vezi ce-ti este mai pe plac))