Papagalul, deoarece ai o mai mare satisfactie, chiar dacă e peruş îl poţi invăta să zică câteva cuvinte. Nu miorlăie la 4 dimineata că are nevoie ..Am papagali şi îi recomand. Sper că te.am ajutat o seară bună!
Pisica si iti pot da si un motiv : Cu un papagal ..hmm mai nasol sta in cusca daca iese din ea nu prea ai ce face... dar si o pisica nu e tocmai foarte preferabil deoarece zgarie canapele. mobile. ti-as recomanda un catel ..am si e foarte cuminte nu roade nimic.nu zgarie dar la aceasta intrebare opinia mea este Pisica
Pisica.
Papagal daca ai dai drumu prin casa daca il ei sa stea inchis nu e bine.
Vrei o pisica? Am eu una.O pisica si un motan, iar pisica vrem sa o dam ca avem prea multe animale 2 caini si 2 chinchile .Este fata, are 7 luni, are toate vaccinurile facute si este foarte cuminte, jucausa si o buna vanatoreasa. Prinde insecteSi este de rasa
Pisica pentru ca te poti juca cu ea, te poate iubii, o poti iubii, o scoti la plimbare, o dresezi, faci multe cu ea.
Nu imi plac pisicile...eu as alege caine dar daca nu iti plac treaba ta...Nu imi plac pisicile pentru ca sunt rele, fura, zgarie.Papagalul este cel mai potrivit.
biencutza_5297 întreabă:
simplaexistenta întreabă:
Ane758 întreabă: