| CookieTsang a întrebat:

Ce ati alege intre o geaca sau un hamster? de ce? cel mai bun argument primeste funda.

Răspuns Câştigător
| MrBeanTeddyBear a răspuns:

Pai un hamster
De ce?
Pentru ca un hamster este o vietate cu el stai, iti tine companie, il iubesti si te iubeste pe cand o geaca este doar o bucata de material care o porti pentru a arata bine sau pentru a te incalzi.

5 răspunsuri:
| Meryem027 a răspuns:

Un hamster. Daca esti singur la parinti, e bine sa ai si tu un partener.Geaca cu siguranta ti-o vor lua parintii, pentru ca va veni la un moment dat frigul si tu vei bate apropuri : " Astazi mi-a fost frig, bla bla. ", iar parintii tai nu se vor indura. happy Deci momentan alege hamsterul, e un suflet, inca o fiinta in viata ta. P. s : va veni si momentul cand iti va lua geaca. Stai relax. happy

| Lollypop a răspuns:

In principiu e greu de ales.Pai depinde si de gusturile talehappy. Eu de exemplu daca as vedea o geaca care sa-mi placa si daca as sti ca as avea nevoie m-as gandi bine.In schimb, si un hamster e foarte dragutlove struck si de asta mi-ar fi greu sa aleghappy. Daca totusi geaca aia e pe placul tau si crezi ca ai nevoie pentru sezonul asta, o poti cumpara pentru ca stim bine ca totusi conteaza si felul in care te imbracihappy. Dar daca mai ai o geaca, o poti lasa pe altadata.Gandeste-te ca un hamster e foarte dragut si il poti avea pentru companie cand te plictisestihappy. Depinde numai si numai de tinehappy. Succes si fa alegerea potrivita!>big grin

| Catalina3920 a răspuns:

Eu as alege un hamster, fiindac el are mai multa viata si cu el nu te plictisesti.Cu o geaca nu poti sa te joci dar cu un hamster da...Hamsterul poate sa fie si prietenul tau care iti tine companie... Peste catva timp geaca va fi mica.Acum depinde insa si ce iti place mai mult. Tu alegi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca as alege hamsterul decat o geaca fara viata mai bine un hamster vesel... dar depinde si ce iti place tie!

| SangJin a răspuns:

Eu as pastra banii. Gecile nu-mi plac si le iau numai cand chiar e nevoie, iar daca as lua un hamster, mama ar innebuni la cat par face. E cam. alergica la par mult si scurt. De-abia ma lasa cu un papagal daramite cu un hamster, hehe.