Beagle-ii sunt caini buni, foarte afectuosi si care isi vor crea locul lor special in familie, loc si rol pe care le vor lua in serios. Sunt mari iubitori ai copiilor, dar trebuie sa fie obisnuiti cu pisicile de timpuriu, daca aveti si asa ceva, pentru ca altfel nu vor face altceva decat sa le vaneze. Cainele va merge mai tot timpul cu capul in jos, adulmecand totul, ca un adevarat caine de vanatoare. Asa isi va determina si teritoriul, pe care il va verifica din cand in cand pentru a vedea care sunt schimbarile survenite in interiorul lui. In acest sens, un Beagle este un caine de paza perfect, desi, o data ce infractorul a patruns in casa, el prefera sa se joace cu el! eu zic sa iti iei sunt si foarte frumosi in terieri sunt mai lenesi cu beagleul poate sa te traga pe role sa alergati pentru ca e mai energic. fundita?
Pai am andoooii sunt suuuper dragutzziii:X:X.Dar tot mai dulce e beagle...:*:*...imi dai fundita?
Daca stai la curte cumpara-ti un beagle, dar daca stai la bloc nu e tocmai o idee buna deoarece sunt foarte agitati.