Daca as stii sa cant la chitara... poate o chitara
Iar daca nu stiu sa cant la chitara asa alege un caine, sunt prietenosi, energici, prieteni devotati.
Sincer eu mi-as lua un catel.
Pa pa, Pupici
Un caine sigurrrrrrr, si daca ar fi vorba de 10000000000 de chitare tot as alege cainele!
Daca vei alege un catel vei alege un suflet care va fi mereu langa tine, vei alege un prieten care nu te va insela niciodata si te va iubi indiferent de ceea ce ii vei spune. Vei avea mereu un partener de plimbare, un partener de joaca, un partener in tot ceea ce vei face.
Uita-te la mine! Nu ti-ar placea sa ma ai mereu langa tine?
Ce mai astepti?
Scuza-ma nu face diferenta intre un caine si o chitara nu poti alege intre o chiatara si un caine la caine iti trebuie autoritate e un suflett poti invata multe lucuri pe cat la o chitara doar canti asa la caine ai multe responsabilitati in plus daca vrei lasa-mi un mesaj si iti daau mai multe detallii poooooooopik
Pai eu nici nu as sta pe ganduri. As alege sigur cainele, pentru ca e dragut, inteligent si te poti juca cu el. Intr-adevar mie nu imi place sa cant, deci nu sunt pasionata de muzica(dar ascult muik). Daca iti place mai mult sa canti, decat sa ai un animal de companie, e alegerea ta. Eu tiam spus parerea mea. Sper sa te ajute. Bye
Un caine fireste e o viata cu chitara nu faci mare lucru dar catelul este jucaus si ai ce te face cu el si nu mai zic este plin de viata chitara nu latra si nu se misca
As alege catelul pentru ca o chitara este plictisitoare dar cu un caine te poti juca