| gabyslk_7182 a întrebat:

Ce bmx mi-ati recomanda...sunt incepator si as vrea sa imi iau unu second-hand si bun decat un dhs sau fb...am gasit pe okazii un kero si un mongose care m-ar interesa. Voi ce parere aveti? pe care sa il aleg(ambele arata bine )?

1 răspuns:
| MrSnuggles a răspuns:

Iti spunde pe acum sincer sa eviti FirsBike, DHS, OutDorr, orice chinezarie din Selgros, Metro, Practiker sau orice alt supermarket. Spun din prorie experienta (sunt in "bisnisu' " cu bike-uri de ceva timp si vorbesc din cunostinta de cauza), la inceput arata bine etc da sunt grele si nu prea rezistente + is facute aiurea, adica ca incepator nu te vor ajuta cu nimic (dimensiuni aiure, dimensiune ChainStay Uriasa ceea ce nu te va ajuta niciodata la rotatii gen 180-340-540 samd). Depinde si ce buget ai... dar incearca sa cumperi ceva nou, spre exemplu un bike destul de ok si nou e EasternTrailldegger (1400 RON, parca, pare mult da e ok), daca tii sa iei SecondHand, mergi tu in orasul de unde il cumper, deoarece internetul e plin de tepari ...asa ca ai grija.
La ceea ce te-ai gandit tu : Fara Kero, ia Moongoose-ul (daca s-ar putea link cu anuntul)winking