Buna annalina!
poti sa iti iei pikinez(eu am,poti sa-l tii si in casa si afara), bisonul maltez. uita-te pe site-ul asta, gasesti destui: htpp://www.zooland.ro/arhiva/rasa+de+caini+mici+de+companie
pa,pa:-h
Vecina mea a luat unul mic din Germania.E pufos si nu crestedecat 2kg max. Til recomand e super))
Iti recomand:
bichon
prkinez
beagle
chow-chow
shih tzu
westie
Astia sunt cei mai adorabili si care imi plac mie.dar uitate si tu pe net la rase de caini si o sa-ti gasesti un catelus perfect!
SUCCES!;*
Daca vrei ceva micut poti sa iti iei un pichinez.Sunt foarte draguti si micuti si eu am unul.Si poti sa il ti si in casa si in curte.
Un si-tzu cred ca ar fi ideal, e foarte micut si jucaus dar ca orice lucru bun si frumos e si foarte scump cca1500 ron
Buna Annalina99! Eu iti recomand un bichon, eu am avut unul acum vreo 3 ani si sa stii ca e un prieten adevarat
Iti recomand un yorky sta mai mereu cu tine la incheput o sa fie trasniteu am unul de trei ani si le poti pune haine de caini ca nu le rup si mai gandeste-te care vrei mie unul imi plac toate animalele dar caini sunt preferati mei
Sal, poti sa-TI IEI : westie, pechinez, basset, bichon (maltez etc ),cocker,shitzu,schnauzer pitic,pudel,teckel,pomeranian,beagle, buldog francez, mop(PUG), poti sa-ti iei mai multe de la terrier adica westie, yorkshire terrier si scotish terrier (NU CRED CA AM SCRIS BN)
Poftim niste rase dragute care respecta aprox. cu spusele tale:ciobanesc de Shetland, pembroke welsh corgi, basset hound, beagle, terrier de Boston, bulldog, bulldogul francez, schipperke, Japanese Shiba Inu, pudel standard, tibetan Spaniel, terrier tibetan, American eskimo, Czesky terrier, teckelii, cocker Spaniel American, sussex Spaniel, terrier australian, Border terrier, Cairn terrier, Dandie Dinmont terrier, Glen of Imaal terrier, Schnauzer pitic, terrier scotian, Welsh terrier, West Highland white terrier, terrier de Lakeland, terrier de Norfolk, terrier de Sealyham, Skye terrier, Cavalier King Charles Spaniel, Chinese Crested, ogar cenusiu italian, terrier de companie englezesc, Pinscher miniatural, Papillon, Pug, terrier matasos. Nu iti recomand rasele mici ( ex. pechinez ), pentru ca in curte s-ar putea sa-i calci in picioare. Mult noroc in alegerea unei rase frumoase!
Cel mai bun este bichon maltez pentru ca face pana la 21 cm si 2-3 kg si nu ii cade farul trebuie periat