Răspuns Câştigător
| AlexyaLove a răspuns:

Ciobanescul german e cea mai buna alegere.E fffffffffffffff inteligent, invata orice comanda cu usurinta, poti sa il dresezi chiar tu fara sa dai o gramada de bani la dresor pentru ca intelege foarte repede comenzile.Si in plus nu trebuie dresat pentru paza si aparare deoarece aceasta rasa are in instinct sa-si apere teritoriul, sa-si salveze stapanul din orice situatie.E foarte cuminte si ascultator, face doar ce i se da voie sa faca.Se intelege super bine cu familia, copii.Ti-l recomand din tot sufletul, pentru ca si eu am asemenea caini si sunt nemaipomeniti.

4 răspunsuri:
| LoveDee03 a răspuns:

Labrador Retriever(prima poza),deoarece este un caine de paza excelent,este iubitor afectuos,foarte inteligent,rabdator,se intelege bine cu alti caini si cu alte animale,loial,jucaus,vesel,iubeste copii,prietenos,adora sa inoate,e usor de dresat,are nevoie de multa atentie dar din pacate poate deveni distructiv cand este lasat singur prea mult timp(eu pe acesta il aleg,dar acum iti spun si despre cealalta rasa)
Ciobanescul German(a doua poza) este foarte curajos,foarte inteligent,energic,calm,foarte loial,serios,foarte indrasnet,foarte rezervat cu strainii,dornic sa invete,ascultator,iubeste copii,protector,nu trebuie lasat singur pe o perioada lunga de timp, are nevoie de dresaj ferm dar bland, relationeaza bine cu alte animale
Succes!

| reyandy45 a răspuns:

Ciobanescu german e pentru oameni maturi si e o alegere perfecta,dar trebuie sa ii dedici tot timpul tau.
labradorul e o alegere la fel de buna, e un caine inteligent si e potrivit pentru cineva care are copii mai mici, pentru ca sunt foarte prietenosi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sincer as alege ciobanesc german este foarte frumos cainele si puternic, maiales urechile alea de lup ascutite.

| lynes a răspuns:

Eu il am pe al doilea(ala ciubanesc german) si e excelent de iubitor si intelegator, n-am avut probleme cu el deloc, e foarte inteligent siiubitor,