In primul rand, la 27 de ani esti barbat, nu baiat.
Mai apoi... cainele ti-l alegi in functie de personalitate. Daca esti o fire activa, ia-ti un Labrador, un Husky, un Pointer...
Daca esti o persoana comoda, careia ii place sa leneveasca, alege un Bulldog englezesc sau unul francez, un Rottweiler, un Mops ori un Basset.
Fiind la primul caine, nu iti recomand sub nici o forma PitBull, Amstaff, Dogo sau orice alta rasa de genul. Desi sunt caini minunati si n-ai sa gasesti o rasa mai buna... nu sunt recomandati oamenilor care sunt la primul caine. Greselile in educarea lor pot avea consecinte grave.
Daca vrei un caine cu care sa agati gagici... ei bine, ia-ti orice pufosenie de talie mica: Yorkie, Bishon.
Frigul n-ar trebui sa fie o problema daca nu il tii afara, de aceea exista hainutele pentru catei.
Sa agati cu cainele. Inseamna ca nu l-ai vazut pe Mihai Bobonete la Stand-Up Comedy .
Iti multumesc si va multumesc tuturor pentru. raspuns.sunteti niste scumpi
Nu vreau sa agatzz gagici si nici nu mi plac asa mult aia mici si pufosi aia sunt pentru fetite mai mult...sau na depinde. mersi mult
Chiar m-ai facut curios
Http://www.romaniarelease.net/......onete.html
Are si o parte cu cainele dar este funny in general :D
I-ati un husky parerea mea ca-ci nu-ti recomand un pitbul sau un rottweiler daca esti doar acum la primul caine. Oricum husky, labrador, malamut de alasca astea cred ca ti-ar fi bune.
SAL!
Mersi fratioare. bafta multa...un raspuns excelent
N-ai pentru ce!
Buna eu am un Canis de talie mijlocie, si indeplineste toate cerintele de mai sus. E si ea jucausa dar doar daca ii fac eu semne sau ceva de genul
Mai bine vorbim de talie si aspect deoarece cainele se modeleaza pe comportamentul stapanului si acum depinde de tine cum il cresti si educi. E ca un om. Am un rottweiler femela de 1 an si 4 luni, si da, totii oamenii se sperie ca prostii pe starda cand o vad, dar m-am obisnuit, ce pretentii sa am?
In legatura cu tine, eu zic ca ti s-ar potrivi un labrador.
Mersi mult de tot pentru raspuns, un labrador cred ca am sa mi iau
Eu iti recomand un caine impaiat. E foarte cuminte, nu se misca, nu face pipi, nu roade cablurile etc..Este cel mai potrivit pentru tine. Orice rasa de caine vei avea nici unul nu va fi ca cel impaiat! Toti cainii fac mizerie pentru ca sunt caini si sunt animale. Orice caine dresat vei avea tu nu va fi asa ca si in cerintele tale. Sa nu manance caca? - Tu crezi ca cainii sunt de plus!
Husky, sunt foarte ascultatori si inteligenti
Chow-Chow, este ascultator si se imprieteneste greu cu strainii
Samoyed
Un caine ff dragut este chow chow au limba mov sun pufosi de talie mica nu mananca orice porcari si nici nu te intampina cu vreo limba cand te apleci in jos
Sunt f draguti..ms de raspuns deea
6111992 întreabă:
chiftelutacrocanta întreabă: