As spune golden retriever pentru ca sunt foarte afectuosi si in plus sunt cuminti daca ii inveti de mici ce au voie si ce nu.
Golden retriever.E drăgalaş, prietenos, îi place apa, nu este gălagios şi este uşor de dresat.
Un golden retriever ar fi potrivit pentru un apartament, este fidel, cuminte, bland si il dresezi usor. Nu consuma prea multa mancare si cainele acela se va atasa foarte repede de tine. In plus este un inger de caine, caine mai linistit ca el nu am vazut niciodata. Varul meu are un golden retriever si doar cat am mers in vizita la el si s-a si atasat catelul de mine . Raspunsul meu final este golden retriever.
Intr-adevar ti-as recomanda Golden Retriever este cel mai incredibil caine de cuminte si inteligent jucaus si iubitor cu copii.
Hm.Golden Retriver,labradorul si cockerul,
Cockerul mi se pare mai usor pentru apartament din cauza marimii, este prietenos usor de dresat, nu prea face galagie
Golden retriver si labradorul sunt cam la fel, la ei necesita mai multa munca, trebuie sa ii plimbi zilnic si sa incepi dresajul de la o varsta destul de frageda [4-6luni]+
Iti zic sa alegi cockerul daca nu prea ai timp sa il scoti zilnic la plimbari lungi si sa stai sa strangi parul dupa el
dar daca ai timp poti sa iti iei unul dintr-e golden si labrador
Golden retriveri unt cei mai buni si dragalasi si nu sunt chiar mari, sunt potriviti pentru apartament!
Goolden, totusi', la mine e o crescatorie de animale! Nu sunt prietenosi, are 6luni al meu, este tare rau...I-ati labrador, am si eu sunt minunati...
Toate rasele enumerate de tine sunt potrivite din punctul medu de vedere pentru apartament, ce este cel mai important este cum iti dresezi cainele, eu am cocker si ''l-am scapat din mana sa spun asa'' acum este cel mai rau caine vazut in viata mea si nu o spun doar eu si vecini/prieteni.Asa ca ai grija cum il cresti.
Eu zic ca cel mai cuminte si iubitor este golden retriever, cocker e pe jucaus si unedoari periculos din calea afara de jucaus
Eu as zice golden retriever. pentru ca la vara imi voi lua si eu unul si tot la apartament stau.Sau labrador. Amandoi imi plac dar as alege golden. Chiar daca are blana mai lunga se va adapta mai usor la viata de apartament.
Cat despre ceilalti nu prea stiu mai nimic.
Bafta!
Deniissel întreabă: