Deci eu tias recomanda un caine de talie medie cel mult, pentru ca daca e de talie mare e foarte greu de intretinut intr-un apartament.
Si orice catel e frumos in felul lui.
Caini de talie mica (bichoni, pekinezi, yorkshire, buldog englez, francez, canish, chihuhua, etc) si care sa nu depaseasca la maturitate 10, maxim 12 kg. Pe restul ii chinui la apartament.
TOTI CEI de talie mika.am citit pe oriunde, ca bichonii se potrivesc ft bine la apartament, si sunt o companie excelenta.deci ar merita sa incerci un bichon.sau daca nu vrei bichon, incearca un peckinez.cam toata lumea are de aia.Shih Tzu, sunt superr,
Yorkshire Terrier. funda?
Orice căţel de talie mică, însă dacă vrei să nu îţi lase păr, ia-ţi un Bichon. Deasemena, sunt uşor de crescut, dar mai scumpi, Yorkshire Terrier. Poţi, de asemenea încerca şi Pechinezii sau Canichii (talie medie)
Te sfatuiesc sa-ti iei un Shitzu Este cel mai dulce si iubaret caine. Cauta pe "goagle"
Labradorii, numai ca ei crest cam mari... cocker spanielii sunt nu foarte mari dar foooarte draguti, taxele sunt micute si inteligente
sper ca te-am ajutat!
Pai un caine de talie mica ar fi mai indicat gen bichon, pechinez si etc.
Bine, poti sa-ti iei si un caine mai mare dar necesita ingrijire mai mare si trebuie sa fi mai altfel cu el.
Bichon,
Yorkshire Terrier
Shih Tz
West Highland White Terrier
Pekinese
Westy
CAVALIER KING CHARLES
Terrierul scotian
Pomeranianul
Cairn terrier-ul
Bulldogul englez
Teckelul
Boston terrierul
Lhasa apso
Whippetul.
Au as zice ca un phicinez sau bichot ar merge la bloc pentru ca ei nu sunt asa mari
Iti recomand cel mai adecvat, multi oameni au sitzu este de talie mica aproape ca un animalut de plus si nu ii prea cade parul de ingrijit e foarte usor
Eu iti recomand cel mai frumos caine din lume e mic si jucaus higlan wst terrier... cred ca nu am scris bine higland scuze