Buna! Eu zic un bichon maltez sau frise sunt pitici si dragalasi uneori foarte agitati si ar face orice sa-i bagi in seama.La pret depinde cat de adevarat e.Eu il am adevarat nu corcit si am dat pe el in jur de vreo 10-11 mil dar acum depinde de varsta, de unde il iei si cat de adevarat e.Nu este foarte bolnavicios.Sau un Shih Tzu tot la fel sunt blanosi pot avea culori spre un roscat extrem de dragut.Este jucaus ca bichonul numai ca e mai linistit putin ceea ce cateodata e bine, cateodata e arogant, cand i se lasa farul lung pana la picioare seapana cu o crizantema.Din cauza staturii lor mici, nu se pot adapta ușor oricăror condiții. Nu suportă căldurile mari, și nu pot trai decât în interior. Cu toate acestea la fel ca într-un apartament pot sta și într-o casă, cu condiția că se pot refugia în casă, peste noapte și oricând doresc. De asemenea, pot fi încăpățânați, iar dresajul lor poate fi dificil, însă se pot adapta exercițiilor zilnice de dresaj dacă sunt scurte și distractive. Sunt prietenoși și iubitori, și se pot adapta în orice familie. Sper ca ti-am fost de ajutor si cel din poza ta de profil este un bichonel. Apropo amandoua rasale latra cand au un motiv bun si nu naparlesc prea mult, pot face boli dar nu grave.Bafta! si Rabdare!
Cel mai potrivit caine pentru tine zic ca ar fi un Chiwawa sau un bichon maltez! Mult succes!
In locul tau mi-as lua un Westy.E micut, seamana cu Bichonul insa nu e asa agitat. Se ataseaza repede de tine si e foarte loial. Intelege cand e momentul sa te lase in pace si stie cand e cazul sa te joci cu el.Eu zic ca un Bichon e prea agitat. Mai intereseaza-te.Bafta.
Eu ti-as recomanda un Bichon Maltese, ori un Shih Tzu. Amandoi sunt foarte draguti, nu cresc prea mari. Sunt foarte jucausi si prietenosi. Nu sunt prea pretentiosi asa ca sa nu-ti faci griji. Mult succes!
Heii! Eu as zice un beagle.Sunt de marime medie dar sunt foarte jucausi si afectuosi, plus ca invata repede orice comanda.
Daca stai la casa atunci este perfect un beagle dar si daca stai la bloc doar ca atunci trebuie sa-l scoti mai mult pe afara:*
Raspunsul care ti l-a dat Alllee este unul bun, doar ca din cate stiu eu bichon-ul sunt putin bolnaviciosi
Parearea mea e ca beagle-ul este bun, energic, afectuos, adorabil, jucaus
Pana la urma parintii imi iau un Yorkshire Terrier pentru ca e hipoalergenic.Va multumesc oricum pentru raspunsuri
Cumpara-ti un bichon maltez. Sunt micuti, si sunt foarte draguti. Arata ca un ghem mic de blana. Si nici nu sunt scumpi. Sunt energici si foarte jucausi. Stiu asta deoarece si matusa mea are unul. funda?:*
Ai destul de multe optiuni! Ti-ai putea lua un pomeranian sau un caine pug care este un bun tovaras, boston terrier, bichon maltez! Trebuie doar sa te decizi ce vrei...