| Angelo29 a întrebat:

Ce caine sa imi iau? Ce caine mi-ati recomanda.P.S. stau la apartament(3 camere).Si imi place mult sa fac sport.Pot sa ies afara,sa alerg,sa ma joc cu cainele circa 2 ore pe ziwinking

11 răspunsuri:
| elenutza27 a răspuns:

Ia-ti un Spaniel Tibetan sau un Terrier Mexican. Am si eu si sunt foare draguti, micuti. Sunt ascultatori si jucausi.

| vladutik a răspuns:

Eu ti-as recomanda un chow chow
uite aici mai multe imformatii despre el
http://www.chow-chow.ro/
funda?

| Clauvdgg a răspuns:

Golden Retriever sau Labrador. un caine mare. ca daca iti place sa faci sport si daca cainele este mare nu oboseste asa repede!

| JoinTu a răspuns:

Eu cred ca un ceobanesc german (caine lup) pentru ca: rotwailler (daca asa se scrie tongue), buldogul si dobermanul cand implinesc 7 ani le creste un os mort pe creier si turbeaza...
Deci eu recomand un ciobanesc german.
PS: dela am si eu happy si e foarte jucaus

| CrazyPittica a răspuns:

Un bichon e perfect! Am si eu si stau la bloc (tot 3 camere).Nu ocupa mult loc, e foarte prietenos, energic si 2 ore pe zi sunt suficiente pentru jucat.La mancare bichonul meu e cam pretentios, dar asa s-a invatat cam din vina mea happy pentru. ca eu mancam si nu puteam sa rezist fara sa-i dau.Insa pretul ar fi cam mare.

| Joey95 a răspuns:

Aloo! Sta la apartament, unde **** mea tine ditamai cainele? Ia-ti un caine mic, un bichon, un terrier. Uita-te pe net, ai de unde alege.

| ROZzMania a răspuns:

Iati un buldog francez.Arata ca niste bufoni.

| iiGeorgii a răspuns:

Eu ti-as recomanda un husky pentru ca sunt foarte afectuosi si activiwinking.

| Miruna79 a răspuns:

Nu trebuie sa-ti iei neaparat un caine de rasa... poti sa adopti unul de la adapost...si ei au un suflet si te poti juca si iubi unul care nu este de rasa.

| DaNuTzASwEeT98 a răspuns:

Eu ti-as sugera un chiuaua.