Ia-ti un Spaniel Tibetan sau un Terrier Mexican. Am si eu si sunt foare draguti, micuti. Sunt ascultatori si jucausi.
Eu ti-as recomanda un chow chow
uite aici mai multe imformatii despre el
http://www.chow-chow.ro/
funda?
Golden Retriever sau Labrador. un caine mare. ca daca iti place sa faci sport si daca cainele este mare nu oboseste asa repede!
Eu cred ca un ceobanesc german (caine lup) pentru ca: rotwailler (daca asa se scrie ), buldogul si dobermanul cand implinesc 7 ani le creste un os mort pe creier si turbeaza...
Deci eu recomand un ciobanesc german.
PS: dela am si eu si e foarte jucaus
Un bichon e perfect! Am si eu si stau la bloc (tot 3 camere).Nu ocupa mult loc, e foarte prietenos, energic si 2 ore pe zi sunt suficiente pentru jucat.La mancare bichonul meu e cam pretentios, dar asa s-a invatat cam din vina mea pentru. ca eu mancam si nu puteam sa rezist fara sa-i dau.Insa pretul ar fi cam mare.
Aloo! Sta la apartament, unde **** mea tine ditamai cainele? Ia-ti un caine mic, un bichon, un terrier. Uita-te pe net, ai de unde alege.
Nu trebuie sa-ti iei neaparat un caine de rasa... poti sa adopti unul de la adapost...si ei au un suflet si te poti juca si iubi unul care nu este de rasa.
Angelo29 întreabă: