@andrey22 esti cam prost, daca taceai filozof ramaneai, doar sa fii nebun sa dai atatia bani pe un caine, Am multi prieteni care au Rottweileri si Lupi si mai mult de 100 de euro nu i-a costat, asta e pretul lor intereseaza-te inainte de a vorbi
@Aliutza Labradorul, Husky-ul si Chow-Chow nu sunt caini e paza sa fim seriosi, nu cred ca ii este la cineva frica de vreun Labrador, cainii buni de paza sunt cei din categoriile 2 si 3
b) categoria a 2-a: cainii din rasele American Staffordshire Terrier, Tosa, Rottweiler, Dog Argentinian, Mastino Napolitano, Fila Brazileiro, Mastiff, Ciobanesc Caucazian, Cane Corso si metisii lor.
Cel mai bun caine de paza este Rottweiler-ul si nu costa mai mult de 100 de euro este un caine foarte iubitor, se ataseaza foarte mult de stapan, poate fi si un bun caine de companie, sau daca nu vrei Rottweiler, recomand si Ciobanescul German (Lup) am avut si eu unul, nici asta nu costa mai mult de 100 de euro
Aman2 sunt foarte inteligenti
funda?
Dar cati ani ai?
Ce caine de paza crezi u ca gasesti d pana in 100 de euro?:)) cel putin 200 de euro costa un caine de paza ciobanescul german 200 de euro de fapt 860 intra pe www.happypet.ro
Eu am un ciobanesc german (in popor i se spune caine-lup). L`am luat de la cineva si am dat mai putin de 100 lei pe el. Eu il tin in apartament si cand trece cineva din afara familiei prin fata usii incepe sa latre. Eu nici nu`mi dau seama ca trece cineva prin fata usii, dar el are auzul foarte dezvoltat si isi apara "locuinta". Sunt caini foarte frumosi si au simtul proprietatii bine dezvoltat. Sunt usor de dresat (cu niste recompense, il poti invata sa faca aproape orice) si se ataseaza repede. Totusi, trebuie sa fii atenta, pentru ca si tu te vei atasa foarte repede de un ciobanesc german si chiar daca pe urma n`o sa-ti mai placa, n`o sa mai poti sa-l dai.
Labradorul este si el un caine de paza bun, la fel ca si pitbull`ul si husky`ul si chow-chow`ul.
Preturile difera, depinde de unde il cumperi. Ai grija, pentru ca unii crescatori pot sa te pacaleasca. O colega de`a mea a cumparat un chow-chow de la o crescatorie, a dat 400 de euro pe el, inainte sa vada cainele si nu l-a mai primit. A trebuit sa il dea in judecata ca sa`si primeasca banii inapoi.
Un caine din rasa Boxer ar fi indicat.
Am avut Rott si nu e chiar asa de stralucit[ma refer ca inteligenta lor e pe 0].Un rottweiller,in timp, isi va ataca pana si stapanul care l-a hranit de mic.
Mai bine un boxer care sa fie si bland cu familia, dar si un bun aparator.