| deutza_3778 a întrebat:

Ce cari va plac? Ce gen de carti va plac? Ce povesti va-r placea sa citit?

6 răspunsuri:
| AnonimGirl a răspuns:

Am citit multe carti frumoase. Am citit toate volumele cu Lola. Volumul meu preferat a fost ''Lola devine faimoasa''. A devenit reportera si lua interviuri. Mi-a placut foarte mult acel volum. Imi plac si cartile in care exista rau si bine iar binele castiga. Cred ca ar trebui sa citesti si tu volumele cu Lola. Le iei de la libraria Alexandria. Sper ca te-am ajutat.

| Plague a răspuns:

Fantasy mai mult. Imaginatie, aventura, calatorie, dragoste, curaj, credinta si speranta...o impletitura de cele mai multe ori incredibila, un ideal la care spera si oamenii sa ajungahappy. Ma inspira si ma umple de energie si de dorul de a calatori, si de aceea prefer genul. Imi mai plac si cele horror, dar asta doar pentru ca am eu o minte bolnava laughing

| Graphee a răspuns:

-Cărţile de aventură, *cele lungi, dar şi captivante*.
Şi cele de Jules Verne îs drăguţe, cum ar fi: Doi ani de vacanţă, Stăpânul lumii, În faţa steagului şi multe altele.
-Îmi place să citesc şi cărţile psihologice, pentru autodezvoltare.
-Şi mai sunt cărţi care m-au captivat, cum ar fi: Razboiul sfarsitului lumii scrisă de Mario Vargas Llosa, Diavolul si domnisoara Prym scrisă de Paulo Coelho şi aşa mai departe. Dar tot cel mai mult îmi place Jules Verne. laughing

| PrecioussGirl a răspuns:

Cartile cu vampiri imi plac foarte mult deoarece au si actiune si dragoste si prietenie. de toate. love struck

Răspuns utilizator avertizat
| Chicii a răspuns:

Cartile cu vampiri sunt :X

Întrebări similare