Regina Margot de Al. Dumas. Am gasit-o in biblioteca si am vrut sa imi reamintesc despre ce era vorba. Merita sa o citesti...
Take care!
Luna Noua citesc in prezent, si acum doua zile am citit Miradoniz si mi-a placut f mult
In timpul scolii nu imi permit sa citesc din cauza timpului rastrans.Perioada in care citesc cel mai mult este reprezentata de vacanta de vara. In prezent citesc o carte, insa una mai atipica : Codul Fiscal. Dat fiind ca am nevoie de unele informatii pentru sustinerea atestatului, sunt nevoit sa il citesc inca de pe acum.
Numai bine.
Secretul Suprem de David Icke
Sacrificii umane şi animale, controlul minţii şi manipularea maselor, ritualuri satanice şi crime realizate cu cea mai crudă premeditare, sunt doar câteva din dezvăluirile şocante pe care David Icke ni le prezintă în acest al doilea volum al celei mai controversate dintre cărţile sale, „Secretul suprem". Interviul cu Arizona Wilder, marea preotesă care a oficiat ritualuri de magie neagră alături de mari nume ale politicii mondiale, arată fără nici o urmă de îndoială adevărata identitate a celor care condus această lume. Cu dovezi bine documentate, David Icke, ne prezintă într-o nouă lumină unele tragedii celebre din istorie, precum „accidentul" prinţesei Diana sau asasinarea preşedintelui american Kennedy, care au fost de fapt crime planificate multă vreme, în detaliu.
Dar, aşa cum ne îndeamnă însuşi autorul, „haideţi să punem odată capăt acestui nonsens generalizat în care ne complacem de atâta timp. Planeta pământ şi conştiinţa umană trec printr-un proces de vindecare, ridicând încă un colţişor din vălul care ascunde realitatea."
Cuprinsul ei este acesta:
Copii lui Satan?
Unde au dispărut toţi copii
Limbajul secret
Toate forţele reginei
Zeiţa şi regele
Aruncarea vrăjii
Risipirea vrăjii
Linia genealogică Windsor-Bush
Hitler a fost un Rotschild
Despre autor
Bibliografie
Young Sherlock Holmes by Alan Arnold
ti-o recomand daca iti plac romanele politiste vei adora cartea asta:X
Memoriile unei gheise de Arthur Golde.Este foarte tare si invat si putina japoneza .
Tocmai am terminat de citit nunta in cer de Mircea Eliade -> si o fost superba :X.
Artemesia întreabă: