A Clockwork Orange, Cel mai iubit dintre pământeni, Pescăruşul Jonathan Livingstone, Gestapo etc
Depinde ce gen preferi. Eu citesc orice. Ti-as recomanda :
Aventurile lui Sherlock Holmes; Memoriile lui Sherlock Holmes de Sir Arthur Conan Doyle
Singur pe lume de Hector Malot
Cartile lui Jules Verne.
Sunt multe carti care merita citite.
Lectura placuta!
Cartile din colectia Jurnalele Vampirilor sunt 6 pana acum au aparut 4 si sunt foarte faine:X sau Twilight:X din Colectia Casa noptii, Semnul, Tradarea si Aleasa.Gazda de Stephenie Mayer.
Depinde ce gen de literatura gusti. Uite cateva titluri care mie mi-au placut si sunt din mai multe genuri: fetita si tigara-duteurtre, iubire, medicina si miracole-dr. bernie s siegel, n-o citi daca esti prost-tibor fischer, cum sa ne eliberam de frica de ceilalti- andre si legeron. Altele nu imi mai vin acum in minte. A, ferma animalelor de orwell, Golem de gustav meyrink, Jurnalul unui batran nebun de Junichiro Tanizaki (asta e chiar tare), Zeii Insisi- Asimov (foarte buna), Eu et al - alex tocilescu (proze scurte). Acum citesc Fiicele Ierusalimului, de Charlotte Mendelson, un roman cu umor englezesc negru si drama psihologica tratata prin umor englezesc negru.
Pe aripile vantului
Jane Eyre
Veronika se hotaraste sa moara
11 minute
Anna Karenina
Fetis
Twilight Saga
Ceva din literatura romana
Groapa- Eugen Barbu
Toate panzele sus- Radu Tudoran(cartile sunt mai bune decat serialul tv)
HoldTheDoo0r întreabă: