Mie imi plac cockeri spaniel si o sa primesc unul. Chiar daca sunt de talie medie se adapteaza bine la apartament. Citeste de despre ei pe google. Sunt foarte destepti stiu din propria experienta.
Pekinez,ceaw ceaw, Bichonul Maltez
Griffon-ul de Bruxelles Terrier australian
Pomeranian Spaniel Japonez Tchin
Neaparat un caine de talie mica. Si eu am un rottweiler.Cand e mic mai merge sa il tii in apartament dar cand creste in niciun caz. Doar il chinui. Cand se intinde ocupa jumatate din sofa. Mi-am dat seama ca nu e tocmai placut nici pentru noi si nici pentru el, asa ca din fericire avem un lac si l-am dus acolo. Ii place foarte mult acolo in libertate poate fugi cat vrea el si este un caine de paza foarte bun. Tocmai de aceea m-am hotarat sa imi iau si eu un catelus de talie mica, un bichon maltez mai exact. Un caine trebuie sa se adapteze mediului in care traieste si un caine de talie mare nu va fi niciodata fericit inchis intr-un bloc. De accea este indicat ca fiecare sa isi cumpere dupa cum isi permite. De ex: Yorkshire terrier, Bichon havanez,bichon frise, bichon maltez, pechinez, chiuaua etc.(acestia raman micuti, asa cum iti doresti tu ). Indiferent de marimea catelului, este o responsabilitate si trebuie sa ai foarte mare grija de el. Mult succes in alegerea catelului.
Dupa parerea mea BICHON :X:X http://www.google.ro/......tp?/imgres sau PECHINEZ, dar mai mult bichon :X
Bichon . rasa aceea, dar "modelul" cum s-ar spune. l-ai alege tu. acela mi s-ar parea cel mai perfect
bonny întreabă: