anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce credeti ca e mai bine sa imi iau:caine, pisica, pasare, peste, rozatoare, reptila sau o testoasa

33 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Peşte şi testoasă, pentru că sunt mai uşor de întreţinut, câinele pisica, fac mizerie şi miroase mai aiurea de la iei, şi rozătoarele nu sunt cine ştie ce, dacă scapă atunci te vezi alergând după ele laughing. Cât despre păsări fac gălăgie şi dimineaţa când îţi e somnul mai bun te trezesc. Dacă eşti la casă eu sincer aş opta pentru o pisică sunt mai ok happy

| Shinen a răspuns:

O pasare- un perus.

| Diana498 a răspuns:

Pisicuta... happy

| DonAnonymius a răspuns:

Caine

| Coriii a răspuns:

Eu zic sa-ti iei ce iti place tie...
ce iti e tie mia mult la inima
oricum noi putem zice orice... dar tot ca tine vei face... pentru ca aia iti zice inima
ia'ti ce vrei tu ce iti place tie :X
bafTa!

| mistikk a răspuns:

Pisica-iti este aproape cand esti suparat singur etc.
cainele-cand te plictisesti te face sa razi sa zambesti
pestele-este mai mult unn ornament decat animal de companie
papagal-ai telefon ca sa iti pui ceasul sa sune fac foarte mult zgomot
rozatoare-puttt.ingrozitor
reptila-neaa...greu de intretinut
testoasa-miroase ingrozitor si nici deosebita nu este

| oBanană a răspuns:

Salut!
Cainele si pisica e cel mai bine sa ai daca ai casa cu gradina, curte, sa aiba spatiu.
Peste e bine, trebuie sa il hranesti, sa-i schimbi apa si sa-i pui plnte.
Cu rozatoarea e dragut: el te simte, adica stie daca il iubesti, ii faci rau etc. Poate reactiona: te poate linge!(am un porcusor de guineea si asa imi face). Cu testoasa mica, de apa e asemanator cu pestii, dar nu ii pune impreuna!
Cu testoasa mare, ai nevoie de spatiu(casa - ca la caine si pisica), iar la reptila, e cam... periculos. Daca te pricepi, nu e periculos(iti dai seama daca ar evada noaptea sarpele sau iguana)!
Sper ca ti-am fost de ajutor! Mult succes!

| sergiu76 a răspuns:

Mama ce intrebare.creste ce crezi tu ca iti place, asta nu e o fita

| RoooneyThePuf a răspuns:

Caine! Bineanteles daca ai energie...si-ti poti permite sa te joci cu el...sa ai grija sa-l scoti la plimbare. Pisica daca nu prea ai timp de stat acasa.

| Smileee a răspuns:

Daca stai la casa, ar fi frumos sa iti iei un caine. Daca stai la bloc, un papagal, pesti, rozatoare [mai putin caci miroase], reptila sau testoasa.

| tatiana123 a răspuns:

Catel

| Kitteny a răspuns:

Eu spun ca pesti, eu am te sfatuiesc sa iti cumperi se schimba destul de usor apa, o sa-ti place, iar mancare e foarte ieftina am luat mancare pentru 2 ani cu 2 lei ti se pare scump? Bafta in cumpararea animalului de companie!

| JoJo a răspuns:

Eu as opta pentru rozatoare happy
Eu am un porcusor de guineea si este destul de usor sa ai grija de unul, si nu este adevarat ca miros urat cum a spus BLacK PeaRL, daca ai grija sa-i schimbi talasul cand se murdareste, nu miroase chiar deloc, nu are ce. Si mi se par si niste animalute adorabile happy Oricum alegerea e a ta. O zi buna!

| danutza45 a răspuns:

Cainele e dragalas. dar e greu de ingrijit big grin stiu asta din proprie experienta.acum as alege peste sau testoasa.

| Andreeutza_Dragutza a răspuns:

Daca esti energica, inteligenta si prietenoasa=caine
Daca esti preocupata in mare parte de aspectul tau=pisica
Daca esti libertuna=pasare
Daca esti indepententa si rea=reptila
Daca esti nenteleasa sau plictisita=testoasa
Daca esti haoasa=pestele
Dar pentru rozatoare nu am nimic. E alegerea ta de ce animal vrei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt mare iubitoare de pisici asa ca as alege o pisicuță:X, depinde de gusturile fiecăruia.
Bafta și dacă îți iei un animalut sa ai grija de el.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pisica

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un caine si o pisica

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un catel at fi bun daca stai la casa!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un caine ca te pazeste

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un papagal, EI NU TE TREZESC DIMINEATA daca nu ii tii in camera.Deci un papagal, un peste sau un hamster. Daca iti iei hamster sau papagal sa nu ai locuri pe unde se pot baga sau cand ii ai prin camera, sa nu ai o usa sau o fereastra sau pe undeva unde se pot baga! Dar nu iti lua sarpe SI hamster sau papagal in loc de hamster fiindca sarpele ii va manca, nici hamster SI papagal(papagalii nu suporta mirosul hamsterului), nici caine AGRESIV SI papagal sau hamster, nici pisica SI hamster sau papagal! Oricum pisicile pot sa fuga si nu le vei mai gasi! Sper sa te ajute!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Caine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Toate

| Cleona a răspuns:

O testoasa, o pisica sau un caine!

| NuConteazaNumeleee a răspuns:

Depinde daca stai la bloc sau la casa.
La casa caine si la bloc hmm rozatoare. Eu am un porcusor de guineeatongue Sunt animale foarte dragalase si iubitoarehappy

| Boniboon a răspuns:

Daca stai la bloc ar fi mai bine sa cumperi un peste, si daca stai la curte un caine sau o pisica, in caz ca nu vrei sa o/il tii in casa.

| FlorinaRuby a răspuns:

Testoasa NU, dupa parerea mea...este purtatoare de malariehappy
documenteaza`te despre testoasa si ai sa gasesti, am avut si eu una. dar am dat`o...pestii sunt frumosi, dar mai mult asa.de decor deoarece cu o rozatoare, un caine, o pisica te poti juca dar cu un peste nu insa pestele e mai usor de intretinut.

Acum depinde de ce iti place mai multhappy
si cainii, pisicile pot fi "educate"`!

| FlorinaRuby a răspuns:

Scuza`ma am vrut sa zic salmonella nu malariehee hee

Răspuns utilizator avertizat
| danny1337 a răspuns:

Testoasa puteeeeeeeeeeeeeeeeeee >.>
Un sarpe big grin Foarte tare >.>

Întrebări similare