anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce credeti ca e mai bine sa imi iau:caine, pisica, pasare, peste, rozatoare, reptila sau o testoasa

33 răspunsuri:
| nicko_6736 a răspuns:

Peste:X...
pisica face multi puirolling on the floor

| deedee555 a răspuns:

Pasare-perusi, sunt mici, draguti, nu fac mult zgomot, energiti, pot invata sa vorbeasca, traiesc:10-15 ani, stau pe tine, mananca cu tine,(daca vrei un perusiti recomand sa iei de la crescator)ca nu racesc fff repede, dimineata en ciripesc la ce ora te scoli tu, eu ma scol la opt si nu imi pun ceasul sa sune ca ei ma scol la opt, invata fiecare timpul, ei nu fac prea mult in casa, daca nu vrei sa le dai drumu in casa ia o colivie mare in care sa isi poata intinde aripile fara a se lovi dr gratii etc., mananca fructe si legume si altele, sunt foarte usor de ingrijit, cainele-e dragut cat e mic ca dupa aia, te musca daca nu-i comvine ceva si iti face in casa pana se invata afara(dureaza ceva timp), lasa par in casa(mult par mai ales cand naparleste), pisica-e prefacuta, lasa si ea par si nu e distractiva, sta si doarme toata ziua; peste-trebuie sa ai grija sa ii schimbi apa ca altfel moare, sunt plitisitori ei doar inoata, nu poti sa te joci cu ei; rozatoare-lasa par, miroase a talas, au nevoie de companie si scapa si parca vad cum alergi dupa ele; reptila sau testoasa, stau si dorm, nu fac nimic, iti scapa prin casa, nu te poti juca cu ele; perusul nici nu costa mult-35 lei de la petshop si 30 lei de la crescator(iti zic din experienta ca am avut toate animalele posibile de companie.Succes!

| emi1110 a răspuns:

Iati o testoasa.

Întrebări similare