| xXVranceaXx a întrebat:

Ce credeți despre câinii vagabonzi? Vi s-a întâmplat să vă muște unul? Credeți că sunt câinii "ai străzii" sunt urâți sau frumoși?

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

Cainii vagabonzi sunt cele mai mari javre, cele mai imprevizibile animale, am prins oarecum o ura pe ei din cauza ca nu mi-au dat pace de-a lungul timpului, m-au alergat de atatea ori, am avut momente cand traversam strada si ii evitam ca sa nu se intample ceva nasol, am ajuns sa ma urc pe masini papuc, pe garduri ca sa nu ma muste, mereu cand vad un caine mediu spre mare ori ca e maidanez, ori ca e de rasa intru in defensiva automat, intru in transa si daca se apropie prea mult agresiv de mine ii lovesc, nu am cum sa stau calm in situatia aia, e o adrenalina ce nu o pot controla. S-a intamplat sa sara la mine si caini de rasa cu stapanul de fata cu ei, pentru idiotii aia sper sa existe puscarie care isi plimba namilele fara botniat macar, mai ales ca pot ataca si copiii si ei chiar sunt fara aparare. Nu am fost muscat niciodata pentru ca am fugit mai repede decat ei sau i-am lovit, la frica omul e supranatural insa au fost situatii cand am fost inconjurant de o haita de maidanezi si singura mea scapare a fost ca am avut ceva de mancare si am aruncat cat de tare am putut in spatele lor, cum am vazut ca s-au dus glont dupa mancarea aia am si fugit, o data a sarit un caine de rasa cu stapana langa e, o pitipoanca d-aia de 1 metru si o speranta, nu stiu ce sperante avea ea ca nu ii fuge cainele cu tot cu mana daca forteaza, s-a dat la mine si din reflex l-am lovit, n-aveam incotro, am tot incercat sa tin cat de multa distanta dar m-a fixat cu privirea, cum n-am avut de ales, ori eu, ori el i-am dat-o, de ce sa mint, chiar m-am simtit bine ca l-am articulat cu un voleu. In alta situatie era sa dea masina peste mine din cauza unei javre, eram cu bicicleta si mi-a sarit in fata la o trecere de pietoni care ducea spre o intersectie, am luat-o in directia aia si de pe langa niste trecatori direct la mine a venit, am tras de ghidon dreapta si m-am dus spre sosea unde se circula cu destula viteza fara sa ma asigur, a fost un reflex de moment, am avut noroc atunci ca nu a venit nicio masina, m-am speriat mega tare ca putea sa se intample altele, am oprit ca imi batea inima rau de tot si o femeie care a vazut toata faza a venit la mine sa ma linisteasca, rasa lor de caini handicapati.
In alta zi mergeam linistit pe strada si iese de la un gard o alta javra, a scos capul sa ma muste printr-o gaura d-aia de la gard, din reflex am dat cu piciorul, spre norocul lui ca am nimerit doar gardul ferind capatana ca-l aveam pe constiinta. Sunt constient ca pana acum am scapat avand reflexe, ori fuga buna, dar pot fi situatii in care sa nu mai scap fiind atacat ori de caini de rasa d-aia periculosi, ori de maidanezi in haita si sa muste, sa ma puna la pamant, sper sa nu fie cazul de asa ceva, din fericire au cam disparut multi maidanezi din oras, mergi mult mai linistit pe strada fara sa sara vreun turbat pe tine, au mai fost cazuri cand maidanezii au venit la mine dar fara sa ma atace, le-am mai dat de mancare, i-am mangaiat, eu ii simt imediat cand au chef de scandal, te privesc intr-un fel anume si au o fuga mai accelerata cand le arde de muscat si de obicei ataca in haita, un maidanez cand e singur e cu coada intre picioare, sunt smecheri in haita.

| raMLesS a răspuns (pentru Drimmero):

"eram cu bicicleta si mi-a sarit in fata la o trecere de pietoni care ducea spre o intersectie, am luat-o in directia aia si de pe langa niste trecatori direct la mine a venit, am tras de ghidon dreapta si m-am dus spre sosea"
De cand se traverseaza trecerea de pietoni pe bicicleta? Vrem o tara ca afara, fara nebuni in trafic, dar noi ne... pe ele de reguli, dupa va mai intrebati de ce urasc soferii biciclistii.

| Drimmero a răspuns (pentru raMLesS):

Unde am zis eu ca am traversat pe trecea de pietoni cu bicicleta, gigele? Unii va treziti amb0lea sa comentati dar nici sa cititi nu stiti. Pe unde trebuia sa ma duc in fata era o trecere de pietoni, nici macar n-am apucat sa trec de trecerea aia ca mi-a sarit cainele, asta am zis, nu ca am traversat trecerea pe bicicleta. Nu stiu de ce ma mai apuc sa explic cand s-a inteles foarte clar.

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu m-a muscat nici unul, fugeau dupa mine cand treceam cu bicicleta si latrau din instinct cainesc, ar trebui amendati cu 1000€ aia care isi abandoneaza cainii in drum. in rest nimic

| Adry05 a răspuns:

Să mă aproape muște mai degabă iar pe nașa mea au atacat-o odată. Eu mă feresc de ei, sincer. Pe cei care îi văd blânzi, n-am nicio treabă, chiar îi hrănesc dacă am cu ce

| StrongHeart a răspuns:

Nu mi s-a intamplat sa ma muste, sunt tot caini. Dimpotriva mi s-a intamplat sa ma muste un caine de rasa nobila.Cainii devin rai sau buni in functie de cum ii cresti.
Cred ca nu ar trebui sa existe caini vagabonzi, dar nu cred in eutanasierea lor.Cred ca oamenii ar trebui sa fie mai precauti, daca ai un caine, nu il arunci; si daca au posibilitatea sa aiba grija si de acesti caini, ar fi ideal toti sa ne implicam cumva in probleme de acest fel.

| Yuoia a răspuns:

Cainii vagabonzi (ai strazii cum zici tu happy ) sunt mereu flamanzi si fricosi pentru ca iau bataie de la trecatori. Daca latra si se repede la tine, o face din instinct de autoaparare. Sa nu-i repezi, sa nu arunci cu pietre dupa ei. Cred ca un colt de paine e mai util. Nu m-a muscat niciunul, dar s-au gudurat cativa pe langa mine. Probabil ca sa capete mancare. Par urati pentru ca sunt nespalati si neingrijiti. Dar am vazut la cineva un caine foarte frumos. Dar era fricos. Si mi-a explicat ca fusese un caine vagabond, ca l-a gasit batut si aruncat in paraul ce trece prin oras. L-a luat acasa, l-a spalat, l-a tratat si a iesit un caine superb. Dar inca fricos.

| Drimmero a răspuns (pentru Yuoia):

Instinct de autoaparare chiar si cand ataca un copil inofensiv? Sunt cazuri cand au omorat copii, cand au sarit la femei, la oameni fara pic de aparare. Sunt imprevizibili si ataca de prosti ce sunt, nu ca ar fi ei prea isteti, trebuie sa intelegeti ca sunt unele rase de caini printre care si maidanezii care turbeaza si ataca pe oricine, cand iti vezi linistit/a de drum fara sa-i bagi in seama dar totusi te ataca mai putem vorbi de atac de frica din partea lor? eu zic ca nu.

| Anuket a răspuns:

Eu văd toate animalele frumoase cu excepția insectelor.
Nu m-a mușcat niciunul că mă feresc de haite.
Îmi este puțin milă de ei că unii nu au ce mânca. Obișnuiesc să strâng resturile pentru câini. Acum le duc la câinii bunicului, dar înainte le ducea frate-miu unde lucra că se adunase niște câini vagabonzi pe care nu a reușit niciodată să-i atingă, dar păzeau foarte bine.

| badpanda a răspuns:

Eu le dau sa manance la doi caini vagabonzi, daca se intampla sa uit vin si ma atentioneaza.Sunt foarte rezervati si incearca sa nu deranjeze, dar foamea este grea.De muscat doar daca se simt amenintati sau daca le incalci teritoriul.

Întrebări similare