Merita.eu am.are si jocuri, poti sa primesti comm-uri, fives.(merita sa vb cu prietenii parerea mea)
Si eu am dar prefer facebook ul, pentru ca :
1) hi5 ul nu are chat
2) poti sa lasi comm uri...mesaje si atat
3) are jocuri care merg fffff greu, se inacraca greu
4) toata lumea e disperata numai de comm uri si prieteni, crezand ca asa ii face mai "smecheri"
5) asta e parerea mea ...
acum vezi tu
papa :*
Da are jocuri. Daca vrei sa vb cu prietenii iti poti face cont pe facebook pantru ca e asemanator, dar si hi5 merge. tu faci ce vrei :X
Da.Iti poti face cont pe hi5 pentru a-ti face prieteni noi si a comunica cu ei.
Da te poti si juca si poti pune aplicatii pe hi5-ul tau.
Eu cred ca merita
dc? pentru ca are si jocuri, distractie si intr-un cuvant tot ce vrei
o sa-ti dau cateva exemple de jocuri "Burn Buddy" unde poti sa-ti faci o ferma, sa furi de la altii, sa plantezi, sa cresti animale... sa iti bagi vecini...e chiar marfa jocul
Organized crime : e un joc mai mult pentru baieti, dar merita incercat.
Crazy cars - o cursa nebuneasca cu masinile
Millionare city- orasul milionarilor- alt joc ft interesant care iti pune la incercare imaginatia plus alte sute de jocuri.
Nu cred ca mai trebuie sa-ti spun ca poti sa-ti faci zeci de mii de prieteni atat din tara cat si din strainatate...
Poti sa lasi comentarii la poze, poti sa lasi imagini, si de asemenea si la profil
Poti sa-ti pui muzica...videoclipuri si muuulte informatii despre tine
Merita sa-ti faci intr-un fel... daca vrei sa te distrezi
Eu cred ca merita sa ai hi5, mai ales daca ai si poze care sa le pui si prietenii sa iti lase commenturi. Cta despre jocuri gasesti o multime super, eu joc barn buddy si chiar imi place si jumper e fain dar mai sunt o gramada!
Asa ca eu zic sa-ti faci un cont pe hi5!
Poi daca ne-am gandi la popularitatea hi5-ul de acum am spune cu siguranta nu. Si da are si jocuri. Insa acum depinde si de prieteni tai. Adica, unde au ei conturi de socializare. Oricum acum se foloseste foarte mult Facebook-ul, fiind si o moda. Si el are jocuri de asemenea.
Nu merita! Sincer.
Are jocuri insa nu sunt cine stie ce.
Mai bine te orientezi spre facebook: )
Majoritatea copiilor( 8-17ani ) adultilor(18-32) au hi5, facebook, twitter, myspace, blog, site etc. eu prefer hi5 si facebook :X... meria sa incerci cunosti pers noi si comunici cu pr, joci jocuri si multe altele!
Pe hi5, utilizatorii pot să își creeze un profil online, unde pot indica informații precum vârsta, interese, orașul natal, și pot încărca poze, unde ceilalți utilizatori pot posta (depune) comentarii. Totodată hi5 permite crearea unor albume personale și setarea unui music player pe profil. Utilizatorii pot trimite prin e-mail o solicitare de prietenie spre ceilalți. Când o persoană primește un astfel de e-mail, ea poate să accepte, să refuze sau să blocheze persoana respectivă. Dacă o persoană acceptă pe cineva ca prieten, acei doi vor fi conectați direct. Utilizatorul va apărea apoi pe lista de prieteni a acestuia și vice-versa.
Unii utilizatori optează pentru setarea profilelor lor astfel ca să poată fi văzute de toți. Unii aleg ca profilul lor să poată fi văzut doar de către cei care se află în lista lor de prieteni. Rețeaua de prieteni constă în prietenii direcți(primul grad), prietenii acestora (al doilea grad) și prietenii celor de al doilea grad, care formează al treilea grad.
Aplicații
[modifică]Fotografii
[modifică]Video
Jurnal
Carnet
Grupuri
Școli
Profile Skins
Succesul pe piață!
Funda >
Nu, pe bune...și eu am cont pe hi5 și nu am mai intrat de mult.si ști dc? Am 2 explicații: 1. E plictisitor
2.E mai bun facebook-ul
Mai bine stai pe yahoo sau facebook
Da merita esti o fata toate fetele au si dupa cum scrii eu cred ca esti o fata echilibrata asa ca fa-ti are jocuri si poti castiga monede pentru cadourile prietenilor! fa-ti merita nu ma intereseaza funda ci sa te vad ca esti fericita pe hi5! pentru mai multe informati intra pe idul eu.maria_diana2001
andreea2011 întreabă: