| DoarOana a întrebat:

Ce credeti?

http://www.youtube.com/watch?v=U1E3UL6uiXc&feature=relat ed

Motivul pentru care e postat videoclipul aici e datorita continutului videoclipului. Nu e pentru melodie dar e trist cand vezi atatea animale care sunt folosite pentru blanuri etc.

* Acest videoclip nu are scene violente; poate fi urmarit de oricine.

Răspuns Câştigător
| bitsyboom111 a răspuns:

Oamenii ar putea fii numiti animale fiinda ca nu au sentimente,ba chiar monstrii! bietele fiinte nu se pot apara cu pistoale, cutite ci doar cu ce le-a inzestrat Dumnezeu! ele sufera din cauza dihaniilor astoara cara castiga bani de pe urma lor, este discriminare! si toti se lauda ca iubesc animalele dar ii doare undeva de ce patesc ele! cand moare un om vaaaai...peste tot se anunta chestia asta dar cand moare un animal il arunci in buncar si...da-l in colo! e mort! asa suntem noi, niste fiinte fara inima!

4 răspunsuri:
| Lina_4442 a răspuns:

Si muzica si video m-au impresionat foarte mult, ceva trist...tot ce se face pe acest pamint e din ce in ce mai rau!

| UninspiredName a răspuns:

Ce e cu cruzimea asta excesiva fata de animale.si nici nu face nimeni nimic...pentru ca oamenilor le place sa omoare animale.Ce fel de fiinte suntem?

| RockaruL a răspuns:

Imposibil! De unde atata cruzime fata de animalele inocente! Daca faci un vidoclip in care se arata cruzimea te consideri smecher sau ceva? Bietele animale au ajuns unele in ziua de astazi pe cale de disparitie, dar unii tot le omoara? Iar melodia ce sa mai zic? Naspa din cauza videoclipului de ***! Vai de cel pe care il tine inima sa ucida un animal!

| Dressy a răspuns:

Eu am spus-o si o mai spun, oamenii ( majoritatea, nu toti ) sunt inferiori animalelor. Degeaba se cred ei mai inteligenti si mai buni ca sunt de toata raspa. Astia ar merita sa fie trasi in teapa.( Tepes, unde esti? laughing )
Serios acum, astia nu merita sa traiasca x-( De s-ar impusca unii pe altii pana ar mai ramane numai unul care sa fie mancat de viu de jaguari x-( x-( Sa-i ia naiba de tampiti!