| MrLentziu a întrebat:

Ce credeti, un iepure care momentan ii pui si va creste mare va putea trai intr-un apartament?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va trai dar are nevoie de ingrijirea, atentia, dragostea ta
plus ca trebuie sa ii faci curatenie cat de des posibil ca sa nu miroasa urat in apartament
oricum, iepurasii sunt adorabililove struck

6 răspunsuri:
| sufletzel a răspuns:

Da, va putea trai si intr-un apartament. Singura problema va fi mirosul. Dar exista solutii. In primul rand, trebuie sa ii iei cusca si sa-l tii majoritatea timpului in ea, ca sa invete sa-si faca nevoile numai acolo. Tu nu trebuie sa faci nimic deosebit sa invete, doar sa-l tii in cusca lui. Evident poti sa-l lasi si prin casa, dar dupa ce esti sigura ca stie unde e locul lui si unde trebuie sa faca nevoile. Si eu am avut un iepure in apartament inainte de catel si isi facea nevoile numai in cusca lui, desi dupa ce a crescut il lasam liber in toata casa tot timpul. Pur si simplu, cand avea nevoie se baga in cusca si facea sau se abtinea daca nu putea sa ajunga in camera cu cusca lui.
In al doilea rand, daca crezi ca nu o sa vrei niciodata pui de la el/ea, cel mai bine ar fi sa-l castrezi. Urina lor miroase din cauza hormonilor, iar daca il castrezi elimini hormonii si mirosul va fi muuuult mai suportabil. Si mai ales daca e mascul, se impune castrarea neaparat, pentru ca urina masculilor miroase mult mai puternic si in timp va deveni agresiv daca nu e castrat.
cand mi-am luat eu iepure, si-a luat si o prietena si nu prea s-a ocupat de el. Si acum se invarte in cerc si stropeste pe toata lumea cu pipi. E ca o fantana arteziana.
Si sa stii ca iepurii sunt f inteligenti, poti sa-l inveti sa mearga in lesa si chiar diferite comenzi, ca la caini.

| Roby67 a răspuns:

Daca ai grija de el va trai.

| Addaaa99 a răspuns:

Hey
am avut si eu u iepure pui care l-am crescut in apartamnet si a trait:-xnumai ca, mirosea urat

| LeeJiEun a răspuns:

Da.Doar daca ai grija de el.Dar mai bine ti-as sugera sa nu pastrezi pentru ca miroase foarte urat si daca scapa dintr`o cutie daca acolo il ti...Va sari si isi va face treburile in toata casalaughing

| klary a răspuns:

El va trai de trait, dar nu stiu km vei trai tu, miros ingrozitor spre maturitate

| Jesicaa a răspuns:

Of. va supravietuii, dar totusi trebuie scos si la aer, afara, la iarba.