Pai mie imi plac toate 3 rase dar depinde ca in ti doresti:
Ciobanescul german e mai mult pentru paza si protectie, deci ar trebui sa il scoți la plimbare in botniță si lesă scurtă, dar e si un foarte bun prieten, e loial si destept.Dar nu se obisnuieste prea repede in prea mă altor oameni daca nu a fost crescut de ei.
Labradorul este foarte asemănător cu Goldenul Retrivier, singura diferenta este ca labradorul are blana mai scurtă, iar Golden.ul mai lunga si ei sunt loiali, deștepți, jucausi, iar rasa lor se caracterizează prin faptul ca au o muscatura usoara, când sunt adulți si nu isi înfing colții in pradă, de asta erau folositi drept câini aportori, si aduceau pasarile vanate.
Sfatul meu ar fi sa iti iei o corcitura intre cele 3 rase, si s.a rezolvat ☺
P.S:Scuze daca s.au mai strecurat greseli, dar auto corectorul ma calcă pe nervi
Succes!
Nu prea cred ca o sa gasesc o corcitura )). In functie de ce am spus eu, tu ce ai alege? In timpul scolii stau la apartament in weekend si in vacante la tara.
Tu esti normal? omul zice ca traieste la tara! si pleaca la oras! REGULA DE AUR: nu lua labrador daca nu stai macar 15/24 ore cu el... lui ii trebuie ingrijire maxima la fiecare pas! mai bine German Sheperd!
P.S el a mentionat doar 2 rase
Ideea era ca atunci cand plec la oras sa iau si cainele cu mine. Am timp sa il plimb
Pai cred ca Golden...desi imi plac mult si ciobanestii germani, dar nu cred ca e bine sa iti iei un ciobănesc cat timp el e un caine de paza si tu tot il vei plimba + ca e periculos pentru necunoscuți si trebuie sa umbli cu el mai des la veterinar si in botniță.
Acum depinde de ce vrei si tu, nu pot zice ca un ciobănesc nu ar fi ok, dar mna.
Deci daca iti doresti un catel cu blana lunga poți lua golden, dar daca vrei unul cu blana scurta poți alege Goldenul
Succes!
Nu stiu cum sa.ți spun dar golden.ul si labradorul sunt diferiti... apoi din cate am inteles el isi va lua câinele cu el când merge la oras si la tara, deci ckckrish, ai inteles acum sau trebuie sa fiu mai explicită?
A da a gresit daca vrei un caine cu blana mai scurtă poți alege labradorul**dar necesita aceiasi toaletare dupa parerea mea
Marian_Giany_1992 întreabă:
Ane758 întreabă: