Ar trebuii sa ii pui un ham deoarece este mai sigur si mai confortabil.Ai grija sa fie un ham potrivit si nu foarte subtire, pentru ca cu cat e mai subtire si blana ei mai scurta, cu atat mai nelacut.Dar oricum, o zgarda trebuie sa aiba! Deci, ambele.Adica daca hamul are si zgarda inclusa nu mai trebuie si lesa.Succes! Funda?
Catelusa mea este o corcitura intre un pechinese si un teckel.
In cazul asta,daca e mic,se mai sugruma, va trebui un ham. Daca era mai mare, probabil o zgarda.
Nu nu nu, de ce ham? voi ati auzit ca se deformeaza coloana? pfff. eu zic sa ii pui zgarda
Eu cred ca ham... adica este mai comfortabil daca exista o presiune relativ constanta. Adica, doare mai putin daca iti cade o carte grea pe un picior decat daca te calca o femeie cu tocuri. )
Eu spun ca e mai bine cu ham, deoarece daca e nevoie sa o tragi de lesa in caz de urgenta nu o va gatui. Si, in fine, cred ca din ham nu poate iesi atat de usor ca si din zgarda! Plimbare placuta! Funda?
Ham. Puii sunt foarte jucausi, deci poate scapa din zgarda usor. Te sfatuies sa ii pui ham ca sa il tina mai strans.
anonim_4396 întreabă: