| Cookie2275 a întrebat:

Ce este mai bine sa ii pun catelusei mele, in varsta de 1 an si ceva? Ham sau zgarda?

Răspuns Câştigător
| MeGustaaaaa a răspuns:

Ar trebuii sa ii pui un ham deoarece este mai sigur si mai confortabil.Ai grija sa fie un ham potrivit si nu foarte subtire, pentru ca cu cat e mai subtire si blana ei mai scurta, cu atat mai nelacut.Dar oricum, o zgarda trebuie sa aiba! Deci, ambele.Adica daca hamul are si zgarda inclusa nu mai trebuie si lesa.Succes! Funda?

10 răspunsuri:
| MioaraParalescu a răspuns:

Ce rasa e?

| Cookie2275 explică (pentru MioaraParalescu):

Catelusa mea este o corcitura intre un pechinese si un teckel.

| MioaraParalescu a răspuns (pentru Cookie2275):

In cazul asta,daca e mic,se mai sugruma, va trebui un ham. Daca era mai mare, probabil o zgarda.

| RoxanaDenisa a răspuns:

Nu nu nu, de ce ham? voi ati auzit ca se deformeaza coloana? pfff. eu zic sa ii pui zgarda

| DrunkenRat a răspuns:

Eu cred ca ham... adica este mai comfortabil daca exista o presiune relativ constanta. Adica, doare mai putin daca iti cade o carte grea pe un picior decat daca te calca o femeie cu tocuri. laughing)

| Ondine a răspuns:

Eu spun ca e mai bine cu ham, deoarece daca e nevoie sa o tragi de lesa in caz de urgenta nu o va gatui. Si, in fine, cred ca din ham nu poate iesi atat de usor ca si din zgarda! Plimbare placuta! Funda?

| ANAHsneaman a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa-i pui zgarda big grin

| NoMusicNoLife25 a răspuns:

Cred ca este mai bine sa ii pui zgarda catelusei tale

| Zuzurock a răspuns:

Ham. Puii sunt foarte jucausi, deci poate scapa din zgarda usor. Te sfatuies sa ii pui ham ca sa il tina mai strans.

| Marriaaa a răspuns:

Zgarda happy.