| lunimartimiercurijoi a întrebat:

Ce fac cand o sa trebuiasca sa plec doua zile cu autocarul impreuna cu pisica mea care este crescuta in casa si nu o pot adapta deloc si la mediul de afara? a fost careva din voi in cazul asta?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In autocar? cre'k te gandesti ca n-o sa-ti stea numai in brate.de obicei nu sunt permise pe transporturile in comun compania animalelor pe rute lungi.stii si u de ce, pentru ca nu stau intr-un singur loc si pentru o poti chiar si pierde.dk transportul tau nu este in comun poti folosi o cusca de transport http://www.animall.ro/pisici/custi-si-transportoare.html stiu ca pare ciudat da e mai bine asa. daca nu o poti lasa in grija unei cunostinte.nu stiu pe nimeni sa fi luat o pisica intr- o calatorie:)), decat caine.

| lunimartimiercurijoi explică (pentru anonim_4396):

Am cusca dar imi e frica ca nu o sa o pot scoate din ea afara sa isi faca nevoile...plus si caldura maresad sunt f ingrijorata.multumesc mult la toti pentru raspunsuri.

| kaloma a răspuns:

In cazul in care nu sta linistita in cusca, o poti seda. exista niste pastile speciale pentru transport pe care le poti lua de la veterinar.Le poti pisa, amesteca cu apa si i le torni cu o seringa pe gat.

| FataCareSeHolbaLaVaci a răspuns:

Se va adapta imediat. Am avut o pisica tot asa si cand am scos-o afara nu s-a speriat deloc, ba chiar ai fi zis ca era pisica de curte.

| insanewrong a răspuns:

Cand am adus pisica vreo 400 km (pisica crescuta la apartament) la casa cu curte si caini nu au fost probleme.Acum isi ascute ghierutele pe copacilaughing
Ai grija la mancare pe drum, pisica e stresata si poate vomita si ce unde isi face nevoile, dar daca te simte aproape, se linisteste.

| Liliana_Nicoleta_1993 a răspuns:

Si eu as vrea sa plec cu pisica din Italia in tara dar ea fiind crescuta la apartment mie cam frica si nu stiu cum sa procedez.plecarea e in decembrie dar caut de pe acuma.si trebuie si vacinuri si pasaport sa-i fac? si cum sa procedez cu ea?
astept raspuns