Încearcă să-i câștigi increderea oferindu-i ceva bun de hrană (ex. Kitekat, la plic) și mângâi-o cu blândețe pe cap, apoi o iei in brațe si o duci in casă, până mâine. Dacă nu reușești, vei incerca si mâine, poate că e o pisică din zonă, ușor de găsit, și foarte blândă dacă a permis unui om, pe care-l credea bun, să își bată joc de codița ei.
Dacă are infecție trebuie dusă la veterinar, iar dacă codița e necrozată, cred că va trebui amputată parțial.
Ia de la un veterinar MARFLOXIN 5 mg si dă-i o pastiluță pe zi, timp de 5 zile. Dar mai intai trebuie curățată rana...
Acum la ora asta? o iei cu tine daca poti si maine o duci la veterinar ca sa o faca bine cu medicamente
Ffs dude, ori te speli pe maini si pleci
ori faci fapta buna pana in panzele albe si o iei si o duci la veterinar, dupa care o sa te simti excelent in propria piele ca ai facut o fapta buna si D-zeu, Geezaz, Allah sau in ce zeu crezi te iubeste... SI CHIAR TE IUBESTE
a fost odata, cand eram mic, si umblam pe coclauri, si am gasit un caine care era clar ca sufera, si i-am prins botul si l-am strans (dar nu rau, doar cat sa nu se poata elibera) si am constatat ca o JIGODIE de taran a pus un latz de sarma intr-o gaura si saracul caine era aproape strangulat, asa ca l-am tinut bine de bot, si m-am chinuit vreo juma' de ora sa ii scot latul, care era nenorocit de bine prins (sarma din otel, sa fie sigura JIGODIA aia de taran ca moare cainele ) evident ca i-am provocat putina durere cainelui, ca eram mic, si nu ma pricepeam prea bine, insa pana la urma am reusit, EFECTIV cainele ala a inceput sa chelalaie de fericire, si evident ca l-am tinut cu forta si l-am mangaiat vreo 5 minute, deh, si eu vreau putina satisfactie, da' pana cand
dupa care am fost fericit o saptamana, ca uite, am putut sa fac o fapta buna