Apa plata este cea indicată. Ii lași apa la discreție ori lapte. O schimbi abia a doua zi daca a mai lăsat în bolul ei. Deși laptele tine locul apei și în plus de asta e hrănitor, pe lângă mâncarea umeda corespunzătoare vârstei.
Eu le dau animalutelor mele apa plata, dar e buna si cea de la robinet. Pune-i un bol plin, pisicuta ta va bea apa putin si des, fiindca este micuta.Sa-ti traiasca mica blanoasa
Apa de izvor plata e ok?
E ok , ti-am spus, chiar si de la robinet poti sa-i dai.
Ok.Dar conservele cu hrana umeda cum le pastrezi? La frigider de la inceput sau doar dupa deschidere? Mersi pentru raspunsuri.
Pastreaza conserva la frigider dupa desfacere. Pune o folie de plastic in loc de capac (sa fie inchisa ermetic), o scoti cu 30 minute (o lasi la temperatura camerei) inainte sa-i dai ei sa manance (eu asa fac). Conservele nedesfacute pastreaza-le intr-un loc mai racoros si ferit de soare.
Apa plata nu conteaza cam ce fel de apa ii dai dar cel mai bine ar fi sa fie de la robinet si nu cumparat
P.s ar fi bine sa nu-i dai lapte cumparat cel putin acum deoarece s-ar putea s aiba o durere de stomac sau sa vomite, cel putin dizel si ariela(sunr pisici fratelui meu) daca beau lapte ori ii doare burta ori vomita