| Byutsa a întrebat:

Ce fel de ata se foloseste la confectionarea de bratari ale prieteniei? Eu am folosit ata dar nu a iesit calumea daca stie cineva cum se numeste ata aceea va rog dati-mi un rasp happy

Răspuns Câştigător
| Drinni a răspuns:

Ata de goblen e cea mai buna pentru ca e putin mai groasa.Se gaseste in toate culorilehappy. fundita?

6 răspunsuri:
| Minnie a răspuns:

Eu folosesc ata de cusut obisnuita "impaturita" in mai multe... un fir poate sa aiba si 5 fire si 10 etc

| Minnie a răspuns:

Eu folosesc ata de cusut obisnuita si fac un fir din mai multe fire... un fir pentru bratara poate sa aiba 5 fire sau 10 sau cum vrei sa-ti iasa de groasa

| kiddutssa a răspuns:

Poti mergi la un magazin de confectii, si intreaba daca au cumva ata mai groasa, posibil sa fie de goblen cum zice giulia. Se gaseste in mai multe nuante. Un ghem mare e in jurl a 7-8 lei si iti ajunge pentru catvea sute de bratari, dar sunt si "ghemuri" mai mici care sunt maxim 1. 5 lei -2 lei.happy Pe net o sa gasesti si modele interesantehappy Succes.

| Bianca_2119 a răspuns:

Se foloseste ata de goblen stiu sigur pentru ca si eu fac bratari happy. Si mi se para ca i se zice MOULINE. Sper ca te-am ajutat :*. Fundaa?big hug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti folosi ata de goblen ca e mai groasa nu stiu zic si eu

| Florea_IloveKongly_1986 a răspuns:

As dori sa discut cu cineva care deja stie cum sa realizeze o bratara a prieteniei...bebe_4bebe...happy