| Onofrei_Gabi_Si_Deny_1979 a întrebat:

Ce fel de bichon sa îmi iau şi de ce.
Dau un exemplu: ****** fiindcă e mai îngrijit, frumos, atent..Trebuie 5 motive.
TREBUIE DINTRE:Maltez si Frise.

Răspuns Câştigător
| Annamaria21 a răspuns:

Maltez, cel putin eu am maltez si stiu cum se comporta
1. Nu se murdareste si ii place sa fie curat
2. Nu este pretențios la mancare
3. Daca esti pe strada si se ia cineva de tine te asigur ca ii rupe picioarele, se manifestă foarte urât daca cineva ii vorbeste urât stăpânului sau daca este agresiv
4. Este plin de iubire, si niciodata nu o sa "te trădeze " adică sa fuga de acasa
5. Este silentios, nu scoate niciun sunet când vede ca esti obosit sau bolnav, sta langa tine cuminte
6. Nu se îmbolnăvește repede datorită faptului ca nu ii place mizeria deci nu isi baga nasul unde nu trebuie
7. Este foarte usor de educat
Ti am dat mai multe motive, si acum as vrea sa iti dau niste sfaturi in legătură cu rasa aceasta, din propria experienta
1. Nu fii agresiv sau nu ii vorbi urat pentru ca o sa intre in depresie si nu o sa mai mănânce, joace
2. Nu ii da sa mănânce des mancare gatita deoarece o sa se ingrase foarte tare
3. Daca vrei rasa aceasta de caine trebuie sa te asiguri mai întâi ca ai timp de el, pentru ca este foarte jucăus
4. Trebuie sa ii faci deparazitare interna si externa o data la 6luni
5. Daca nu vrea sa il iei in brate (exemplu) nu îl lua, deoarece mai tarziu o sa facă si el lucruri care tine nu iti plac (de ex treaba mare in casa ) laughing)
6. Fii atent cu el si iubeste l cat poți de mult
Ahh, era sa uit ceva foarte important laughing),
7. Daca iti alegi baiatel, ai grija pentru ca este foarte activ sexual, daca înțelegi ce spun, daca ai vreo catelusa o data pe an cu care sa isi faca si el nevoile ar fi bine, nu i se intampla nimic din punct de vedere medical daca nu face sex, dar este placut pentru el. Cel putin bichonul meu nu are catelusa si face sex cu un urs de plus laughing) este amuzat
Eu nu iti spun din cărți sau de pe net, iti spun din propria experienta

Întrebări similare