| vivalavida a întrebat:

Ce fel de caine sar intelege bine cu un labrador? pentru ca am un labrador si vreau sa-i mai cumpar un prieten jucaus cu care sa se joace. Dau fundita...

Răspuns Câştigător
| Andreea_5648 a răspuns:

Labrador -ul este un caine inteligent, receptiv, ii place sa munceasca, prietenos, sensibil, entuziast. Atasat, ascultator si devotat stapanului, afectuos si rabdator cu copiii, prietenos chiar cu strainii. Se intelege bine cu alti caini si alte animale din gospodarie deci eu cred ca labradorul s-ar intelege bine cu orice animal (in generallaughing)

6 răspunsuri:
| kr.mdy a răspuns:

Cred ca un coker spaniel sau tot un labrador.

| rey a răspuns:

Barzoi.
Dar pretul...straight face
poti incerca un dalmatian. Dar poate ii va fi frica de labrador.
daca ai mascul mai bine ai lua o femela de aceeasi rasa si daca lucrurile merg bine o sa-ti scoti banii...

| pyma a răspuns:

Un maidanez. Chiar trebuie să fie de rasă? Nu e tot câine dacă e maidanez? De ce să dai banii aiurea?

| crystynyka a răspuns:

Buna! cine are de vanzare o pisicuta(pui)!-nu conteaza rasa

| sufletzel a răspuns:

Te sfatuia cineva sa-i iei un prieten din categoria cainilor mici si draguti. In niciun caz sa nu faci asta! E prea mare diferenta de greutate intre ei si cel mare ar putea sa-l raneasca pe cel mic in joaca. Cainilor le place sa puna laba pe celalalt caine cand se joaca, daca labradorul tau s-ar juca asa cu un bichon, shih-tzu sau alt caine mic, cu siguranta i-ar fractura coloana. In plus, cel mic s-ar simti intimidat de cel mare si nu s-ar juca cu el.
Eu am bichon si stiu ce spun. cand o duc in parc ii place sa socializeze cu toti cainii, dar cand intalneste unul cu mult mai mare se rezuma doar la a-l mirosi 1-2 minute si apoi pleaca. In schimb cu aia mici se baga direct la joaca.
Eu cred ca ar trebui sa ii iei un prieten pe masura lui, eventual tot un labrador. Poate chiar fetita. Iti dai seama ce ca lumea ai arata tu in parc cu 2 labradori cu tine? Eu te-as admira daca te-as vedea cu 2 labradori.
Dar daca ii iei labrador femela si se imperecheaza, o perioada cat e gestanta si pana cresc puii o sa-l neglizeze si n-o sa se mai joace cu el. Si ai si mai multe batai de cap cu femelele. Te poti orienta si spre un mascul fara sa-ti faci griji ca nu s-ar intelege. Daca il iei de mic se inteleg 99%. Pt ca atata timp cat e pui il tolereaza, iar pe masura ce creste il accepta si chiar se ataseaza de el.