Imi plac filmele bune.Nu orice film de duzina.Genul nu prea ma intereseaza. De exemplu o sa-ti spun ultimele filme pe care le-am vazut: New moon, 2012, A walk to remember, Heroes, King Kong, etc.
Filmele de adulti, dar in lipsa lor ma satisfac si cu o comedie, un horror, un sf.
Buna!
Imi plac comediile, filmele psihologice, romantice si sf.Nu prea imi plac cele horror
Comediile romantice. The Rebound, The Proposal, The Ugly Truth, Must Love Dogs, Serendipity, Made of Honor, Just Like Heaven.
Imi plac filmele bune.filmele in care joaca actorii mei preferati.filmele cu un impact puternic.filme gen schindlers list, the notebook, 21 grams, seven pounds, cinderella man, philadelphia, stand by me...
Cel mai mult seria Fast and Furious, Futurama (sunt super penale desenele astea), in general toate comediile (nu merita sa le enumar ca sunt prea multe si ar dura o vesnicie, si nu exista unul mai presus decat celalalt, toate comediile mi se par la fel), genul horror pack-ul A Nightmare on Elm Street, Saw, Wrong Turn, si multe altele.
Pai aproape orice in afara de filme western.Astea sunt preferatele mele.
Romantic:Holiday:X:X, Milk Money
Horroread Silence, House Of Wax, Pet Cemetary
Comedie:Little Man, College, First Sunday
Muzica:Eight Mile
Familie:A Cinderella Story, Home Alone
Sport:Coach Carter
Thrilleristurbia