Iti recomand un Btwin Rockrider 340, am si eu si sunt foarte, foarte multumit de bicicleta, merge atat de usor, suspensiile sunt foarte bune, acum depinde cum ti le reglezi, iar franele tin chiar foarte bine, avand in vedere ca nu sunt nici pe disc si un dezavantaj al franelor pe disc la biciclete este ca in scurt timp [cam o luna-2] se slabesc, franele normale de pe bicicleta mea care o am aproape de un an, inca tin foarte bine ca la inceput! Iti recomand cu incredere Btwin Rockrider 340 si pretul este foarte acesibil 799-800 lei! Sper ca ti-am fost de ajutor!
Chiar m-am uitat după rockrider 340, mi-a plăcut, mai ales aspectul. Atât că aș vrea o bicicletă cu frână pe disc...am deja prea multe pretenții pentru doar 1000 de lei . Apreciez ajutorul și timpul acordat. Am să mă mai uit puțin, nu vreau să fac alegeri pripite ca pe urmă să-mi pară rău. Mulțumesc mult!
Altora. Bicicletele Altora, din bazar. De-alea furluate. Sau daca nu, ai destul de la DHS si nu numai.
Apreciez foarte mult timpul acordat și sugestiile făcute. Mulțumesc mult!
Https://www.googleadservices.com/......agead/aclk
Aici sunt biciclete de la eMAG( ff bune) au si preturi bune. unele sunt sub 1000, iar altele peste(cu 20 de lei mai mult)
Sper ca te.am ajutat sa iti iei o bicicleta!
Funda?
Apreciez foarte mult timpul acordat și sugestiile făcute. Știu că am pretenții, dar vreau măcar ca viitoarea mea bicicletă să aibă roțile de 29" întrucât o folosesc mult pe distanțe lungi în oraș. Mulțumesc mult!