| FURNICA a întrebat:

Ce fructe si legume sunt cele mai bune pentru PERUSHI?sad
eu cel mai mult le dau varza, e buna?sad

Răspuns Câştigător
| anka a răspuns:

Incercati urmatoarele:
FRUCTE : Mere, Grepfruit, Kiwi, Mango, Nectarine, Portocale, Piersici, Pere, Capsuni, Rodie, Prune
LEGUME : Morcovi, Broccoli, Spanac, Telina, Sfecla Alba (nu de zahar! )
PLANTE :Trifoi
Printre "favoritele" perusilor ar fi : merele, morcovii, sfecla alba, spanac
NOTA : Aveti grija ca fructele si legumele sa fie:
* bine spalate
* taiate in bucatele mici
* la temperatura camerei
* proaspete
Unii perusi s-ar putea sa nu manance fructe si legume imediat mai ales daca au fost hraniti doar cu seminte.Perseverati deoarece s-ar putea sa dureze si pana la un an inainte sa se obisnuiasca cu ele si sa le manance.
ESTE INTERZIS : sa-i dati perusului ALCOOL, AVOCADO, CIOCOLATA!
Totodata evitati : Varza, Cofeina (ceai si cafea), mancare veche, lapte si creme, cartof crud

6 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Varza este toxica, in cantitate mica este ok, dar sa nu le dai numai de asta si nu in toate zilele.
Mai da-le salata, spanac... dar vad ca nu mai are rost sa scriu ca @anka ti-a zis de toate. happy

| Reinkaos a răspuns:

Eu perusului meu ii dau mar, cotor de varza, morcov, castravete etc. Asta este indicat dar al meu se baga in farfurie mereu cand mananc laughing

| Kitteny a răspuns:

Varza e buna! nu ii da pepene in niciun caz, o sa aiba probleme dupa... in caz ca se deranjeaza la burta, i'a dintr'un pom niste frunze de salcam spala-le, lasa'le p creanga, si du'l sa manance din frunze. o sa'l repare imediat. funda?

| alisha19 a răspuns:

Intra pe www.hipet.ro, fa-ti cont si intreba-l pe veterinarul saitul-ui numit dr.Veet.Iti v-a raspunde imediat.Pe mine ma ajutat.Incerca! fUNDITA?

| dfgh a răspuns:

Mar, morcov, salata. eu asa am auzit si asta le dau pana acum nu au picat tongue

| FURNICA explică:

Deci nu e buna varzasad

Întrebări similare