Incercati urmatoarele:
FRUCTE : Mere, Grepfruit, Kiwi, Mango, Nectarine, Portocale, Piersici, Pere, Capsuni, Rodie, Prune
LEGUME : Morcovi, Broccoli, Spanac, Telina, Sfecla Alba (nu de zahar! )
PLANTE :Trifoi
Printre "favoritele" perusilor ar fi : merele, morcovii, sfecla alba, spanac
NOTA : Aveti grija ca fructele si legumele sa fie:
* bine spalate
* taiate in bucatele mici
* la temperatura camerei
* proaspete
Unii perusi s-ar putea sa nu manance fructe si legume imediat mai ales daca au fost hraniti doar cu seminte.Perseverati deoarece s-ar putea sa dureze si pana la un an inainte sa se obisnuiasca cu ele si sa le manance.
ESTE INTERZIS : sa-i dati perusului ALCOOL, AVOCADO, CIOCOLATA!
Totodata evitati : Varza, Cofeina (ceai si cafea), mancare veche, lapte si creme, cartof crud
Varza este toxica, in cantitate mica este ok, dar sa nu le dai numai de asta si nu in toate zilele.
Mai da-le salata, spanac... dar vad ca nu mai are rost sa scriu ca @anka ti-a zis de toate.
Eu perusului meu ii dau mar, cotor de varza, morcov, castravete etc. Asta este indicat dar al meu se baga in farfurie mereu cand mananc
Varza e buna! nu ii da pepene in niciun caz, o sa aiba probleme dupa... in caz ca se deranjeaza la burta, i'a dintr'un pom niste frunze de salcam spala-le, lasa'le p creanga, si du'l sa manance din frunze. o sa'l repare imediat. funda?
Intra pe www.hipet.ro, fa-ti cont si intreba-l pe veterinarul saitul-ui numit dr.Veet.Iti v-a raspunde imediat.Pe mine ma ajutat.Incerca! fUNDITA?
bianca_5105 întreabă:
Elena0210 întreabă: