| nini_2245 a întrebat:

Ce hobbi aveti si care sunt animalele de casa preferate? hobbile mele sunt:baschet, chitara, desen si dans! animalele mele de casa preferate sunt:caine, pisica, papagal, hammster, iepure si broasca testoasa! voua?

Răspuns Câştigător
| Silviutza_2541 a răspuns:

Pai imi place sa cant la chitara, sa desenez, sa dansez, sa merg la cumparaturi si multe altele.Ca animale de casa imi plac cainii, pisicile si iepurele.kiss

6 răspunsuri:
| ZumZz a răspuns:

Hobby-uri : pai sa ies afara cu prietenii, sa dansez, sa cant la chitara, volei, plimbarile, shopping-ul, sa ascult toata ziua muzica, sa desenez...si multe altele big grin
Pai animalute : pisicutele, catelusii, chinchillele, iepurasii imi plac toatee in concluzie big grin

| Lunny a răspuns:

Hobby:dans
animal:pisica

| tocoal a răspuns:

Cred ca cel mai mare hobby al meu e sa cant la chitara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am 2 caini 1 pisica 1 porcusor de guineea 1 broasca testoasa(ca la zoo) http://theodor1998.wordpress.com/ e despre animale si natura intra

| qtheodora a răspuns:

Poi imi place sa joc baschet(sunt inebunitabig grin) sa cant la chitara, sa dansez etc
AnimaLe:Caine Pisika iepure etc.

| iRawrr a răspuns:

Pai sunt cantareata si imi place sa dansez sa desenez si sa ascult muzica ca animale de casa imi plac iepurele pisica si sarpele am un sarpe de casa cobra l-am prins eu si cu tata cand m fost in seattle.