| Antonia123 a întrebat:

Ce hobbies si animal aveti? Descrietil! Cine face cel mai perfect ii dau funda si imi da si el daca ii raspund!:*******

7 răspunsuri:
| Bibuşca a răspuns:

Buna!
Draga mea Antonia. Daca tie iti raspunde acum cine va si acel raspuns tie ti-a placut si te-a ajutat atat de mult si i-ai dat funda.De ce ii ceri si acelei persoane daca tu ii raspunzi sa-ti dea funda obligat(chiar daca e raspuns bun chiar daca rau) si sa nu dea la cineva care merita mai mult.Aici nu e pe obligatie te-a ajutat cine va mai mult ii dai funda nu faci asta din obligatie.

Am 3 caini.
Ma joc tare mult cu ei sunt ca si viata mea si nu vreau sa-i pierd niciodata chiar daca fac prosti.

| Alina140663 a răspuns:

Hobiul meu e inotul dansul
si am 15 pasarele [11 perusii si 4 cinteze]

| Tourniquet a răspuns:

Hobby-ul meu este dansul si alt hobby care-l practic mai rar, dar il ador - este handballul. Inca nu am un animal de casa, dar voi primi peste 2 luni cand catelusul meu face 3 luni si-l pot lua de la mama sa.

| ƳσʋAиdMɛ a răspuns:

Hello Antonya!
Am o pisica pe nume Sisi, Si 9 caini ( 7 border collie si 2 ciobanesti germani ) Sunt foarte destepti si frumosi o femela border collie o sa nasca! Sunt foarte fericita cu ei happy. Ma joc o gramada cu ei o sa imi umplu vara :X Toti au acelasi loc in inima mea.

Hobbyuri sunt : calarie(echitatie) *practic de foarte multi ani *, tennis de performanta si imi place foarte mult inotul! Raspunde la o intrebare de-a mea si iti dau funda daca imi dai si tu big grin

| RoseQueen a răspuns:

Hobby-uri?! Daca ma apuc nu termin nici pana la anul. Dar dau catevatongueoezie(scriu), Anime-uri(sunt o pasiune cam rara), Carti(mai mult citesc decat scriu), Muzica(o ador)!
4 pisici!(ador pisicile) si 5 catei(swetty)!
Te astept sa-ti dau fundita!

| anonima97 a răspuns:

Hei. Eu ador inotul,voleiul,hambalul,baschetul,i.mi place sa desenez si sa creez diferite lucruri...iar despre animale, am o pisica mica si frumoasa, si un caine mare si puternic.:-Dfundita?

| alexsoare a răspuns:

Imi plac la nebunie animalele de casa si numai insa ele nu prea ma plac, asa ca nu am un animal preferat in acest moment. Imi place sa desenez sau sa pictez in timpul liber, as spune ca imi place sa cant dar singurul lucru care m-a auzit cantand a fost numai gresia din baie si in ultimul timp imi mai place sa creez haine pentru verisoara mea.

Întrebări similare