| tracicus a întrebat:

Ce imi puteti spune deespre mancarea de caini BELCANDO? cum e in comparatie cu ROYAL CANIN?

Răspuns Câştigător
| karsivan a răspuns:

O fi, nu este ciudat ca prefera asta, majoritatea producatorilor de hrana pun adaosuri de palatabilitate (gust) in hrana.cei de la royal folosesc ficatul de pui ca atractie, belcando este o macare din Germania, folosescte ca si sursa de proteina numai carne si derivate din carne, fara soia, carbohidratii sunt fara gluten, ca si sursa de grasimi foloseste acizi grasi de buna caliate. Est o macare premium buna.

Daca ii merge bine cainelui si ii place inseamna ca asta este formula de hrana adecvata lui, majoritatea inainte deconcurs suplimente si balana cam cu 2-3 luni inainte, eu la chow chow folosesc asta de multi ani si sunt multumita

http://www.magicaquarium.ro/products/Haar-Spezial-1-kg-HappyDog.html

4 răspunsuri:
| Titanos a răspuns:

ROYAL CANIN are mai multa sare dar nu un gust la fel de puternic ca BELCANDO. Recomand ROYAL CANIN cu putin sos de vita.rolling on the floor

| karsivan a răspuns:

Este ca si cum ai compara un mercedes cu un logan, belcando este o mancare ok, Royalul i-l compari doar cu Hill's sau Origen

| tracicus explică (pentru karsivan):

Stii ca ii mai scump belcando? si cel mai ciudat si catelul meu prefera belcando, am incercat royal si de la un timp a inceput sa sclabeasca, si veterinaru mi-a recomandat belcando. Eu caut pe cineva care hreneste cainii cu asa ceva, un profesionist care merege pe la expozitii. Ce suplimente merg bine cu belcando?

| tracicus explică (pentru karsivan):

Mersi. Esti norocoasa ca ai chow chow eu am cautat ceva vreme si nu am gasit un chow chow la un pret rezonabil pentru mine.

| karsivan a răspuns (pentru tracicus):

O fi, nu este ciudat ca prefera asta, majoritatea producatorilor de hrana pun adaosuri de palatabilitate (gust) in hrana.cei de la royal folosesc ficatul de pui ca atractie, belcando este o macare din Germania, folosescte ca si sursa de proteina numai carne si derivate din carne, fara soia, carbohidratii sunt fara gluten, ca si sursa de grasimi foloseste acizi grasi de buna caliate. Est o macare premium buna.

Daca ii merge bine cainelui si ii place inseamna ca asta este formula de hrana adecvata lui, majoritatea inainte deconcurs suplimente si balana cam cu 2-3 luni inainte, eu la chow chow folosesc asta de multi ani si sunt multumita

http://www.magicaquarium.ro/products/Haar-Spezial-1-kg-HappyDog.html