| Ioana1999 a întrebat:

Ce jocuri jucati? recomandati-mi si mie niste jocuri,, cine da cele mai faine jocuri primeste funda,

Răspuns Câştigător
| SwEEtGiRlZ a răspuns:

Wonderland online, metin, sims cam astea-s

7 răspunsuri:
| Beatrice a răspuns:

Counter-Strike :-?
Gta vice city rar...
jocuri online...hmm... cele logice :D si amuzante de obicei www.ejocuri.ro

| AnonymousMm a răspuns:

Barn buddybig grin

| SwEEtGiRlZ a răspuns:

Ms

| Ervin a răspuns:

ăl mai fain? ori conquiztador, ori world of warcraft sau jocuri de fete, succes fato!

| Claudion a răspuns:

Doamne doamne doamne.pai puteai sa ne spui un lucru si noua, "Imi plac jocurile de genul..."ca noi asa ce jocuri sa iti recomandam? da exact ce ne trece prin cap, iti raspund doar la prima intrebare si mai exact Ce jocuri jucati? Eu joc metin2. dar mai mult easymetin2 pentru mine.cabal online.imi plac rpg-urile si jocurile cu o storyline foarte buna. i love seria assassin creed si 1 si 2 si cel care urmeaza.deasemenea imi place gen sci-fi, free battle(gen prototype spiderman web of shadows, gta 4, gta s. a.) eu as putea sa scriu un roman despre jocurile care IMI PLAC MIE dar asta nu cred ca te ajuta pe TINE foarte mult. avand in vedere ca tie POATE iti plac jocurile cu sange.sau cu masini.intelegi?

| usy313 a răspuns:

Tinand cont ca esti fata, ti-as sugera sims 2, sau daca iti merge the sims 3. Gta... sper sa iti fie de folos.

Întrebări similare