| pintexim a întrebat:

CE jucarii ii pot face cainelui meu ca sa-i distraga atentie si sa fie ocupata pe tot timpul zilei sau macar un pic ca nu suntem acasa, daca se poate jucarii in care se pot baga mancare in ele etc. Dati-mi si voi idei! Va rog!

4 răspunsuri:
| TεaсhMεHoωToDomε a răspuns:

Depinde ce caine ai.In mod normal daca nu e invatat singur nu ii poate distrage nimic atentia de la faptul ca l-ati lasat singur.Eu am un bichon care isi rupe absolut toate jucariile.Incearca o minge dar ar fi mai bine sa cumperi una din cauciuc si sa ii paco o mica gaura (sau daca ii chitaitoare scoti fluiericea aia de la fund) si sa bagi ceva boabe in ea sau jucarii in forma de sandwhich, in forma de sticla sunt o multime.De facut din material nu iti recomand ca multi au tendinta dupa ce il rup sa mestece pe el sau daca pica ata din material si o inghite poate vomita

| IssabellaLoLa a răspuns:

thinking si eu am aceias problema cu ricky (catelul meuhappy ) Bun sa trecem la lucruri serioase laughing.Pt. jucaria mea ai nevoie de :
-vata(nu de zahar laughing)sau daca nu carpe
-un matreial(de preferabil cearceaf sau perdea (dar nu te apuca sa tai din perdeaua mamei talelaughing))
-un snur sau un siret de la adidas happy(dar sa fie destul de lung si daca nu ai..foloseste 2 snururi)
-o foarfeca
-ac si ata
Alegi tu cun sa-l decorezi happy
Cum se face :
1.tai din cearceaf o bucata destul de mare(nu pot aproxima ca nu le am cu lungimea laughing)
2.pui in bucata de vatahappy
3. marginile materialului, le "lipesti"apoi le cosi.Cu foarfeca tai marginile care au ramas
4.cu snurullegi de mijlocul jucariei iar cu celalalt snur legi de un loc inalt (ca sa nu se clinteasca cainele de acolohappy )
Cum ziceam, tu decorezi jucaria(poti sa o faci o pisica, un os, un sarpe etc..desenandu-i ochi de pisica, ii faci niste mustacele din ata, cosi tot dintr-un material niste ourechi etc..SI CREDEMA :SE VA JUCA!
Sper ca ti-am fost de ajutor happy

| shineeshadow a răspuns:

Ii poti lua o minge cu chitaitoare sau sa ii scoti chitaitoarea si sa ii bagi bobite sau conserva pentru ei.
Poti sau ii iei un snur din acela pe care il musca in continuu asta e bun la cateii mici ca sa isi frece dintii de el pentru ca la varsta aia ii mananca gingiile.
Ii pot lasa doar o carpa in cosul lui daca are.
Am si eu catel si nu vrea nici o jucarie dar i-am dat o jucarie de-a mea din plus sunt bune i-am dat o carpa si sa stii ca i-am dat si globuriile de pus in brad de Craciun.Si se joaca cu ele si e ok.
Sper ca te-am ajutat!

| deutza02 a răspuns:

Eu am o catelusa de talie foarte mica de 3luni.roade mereu ce gaseste.cumpara de la pets shop mingi de plastic sau recompense. funda?