Si copiii mei au avut un hamster al hraneau cu samburi de nuca si biscuitzi simpli si ai schimbau talajul la 2 zile dar nu mai tzin minte daca ai dadeau si apa
Hamsterilor, ca si iepurilor, nu este indicat sa-i dai apa. De mancat se dau legume radacinoase (ex.morcov), coaja de paine uscata etc.
Intreaba ce i a fost dat inainte sa ajunga la tine si cum se intretine.
Cum sa nu fie indicat sa bea apa? doar nu sunt jucari.si eu am unu si ii dau apa( de la robinet; nu foarte rece) si fructe USCATE care i le cumpar de la magazin(banane, capsuni, cocos, etc). Daca este mare ii mai poti da varza, morcovi, coji de cartofi. a meu nu mananca deoarece este hamster pitic care nu mai creste si ii place mancarea la cutie.insa a tau daca e mare ii poti da ce ti-am spus.eu i-am dat la a meu si pufuleti si sticksuri) acum vezi tu!
Hei
eu am un hamster pitic rusesc, de 2 luni, caruia i dau sa pape mancar speciala pentru hamsteri, banane confiate sau naturale, musli, pufuleti, sticksuri, ridiche, varza, salata, orez, grau, seminte de floarea soarelui NESARATE! iar de baut i dau apa insa trebuie schimbata zilnic ca sa fie proaspata! succes!
Si sa fie plata, nu de la chiuveta(are clor ii arde stomacul), nu minerala (ca dupa aia pute in camera)) )
Unu la mana nu beau apa doi la mana nu mananca udaturi si trei la mana mananca ce le dai e clar vaco sau boule daca ai minte ai fi stiut ca ei nu beau apa ratato sau ratat pai ce sa mai zic mult succes ratato sau ratatule
Doamne fereste, ratat/a esti tu pentru ca poti intreba orice doctor veterinar sau vanzatori [specializat], HAMSTERII BEAU APA!
Daca poti sa le asiguri hrana umeda(salata, mere, morcov, gulie) nu au nevoie de apa, pentru ca hamsterii sunt totusi animale desertice... daca totusi le dai doar seminte de la cutie atunci ai nevoie de un picurator pentru. apa(gasesti la magazinele pentru. animale)...am doi hamsteri pitici de peste un an si mananca orice(fructe, legume, carne, salatini, musli)...cauta pe google site-urile dedicate animalelor pentru.informatii legate de tipul tau de hamsteri ...inca ceva le place, daca le poti asigura o baita in nisip uscat din cand in cand...sa-i vezi ce draguti sunt
Eu am avut porcusori de guineea si le dadeam mai mult morcovi, varza, mancare preparata pentru rozatoare( se gaseste in magazine) si apa de la robinet.
Freaky întreabă:
anonim_4396 întreabă: