| RazvanSmile a întrebat:

[Ce le place iepurilor mult sa manance?

Răspuns Câştigător
| RoxKnkK a răspuns:

Morcovi, iarba, frunze de morcov, si in general legume fiinc a e vegetarian

| Park1Suin a răspuns (pentru RoxKnkK):

Gresesti.Cu cat iarba e mai proaspata, cu atat mai mult iepurele risca sa piara.
In general ei maninca coji de morcovi, mere, sfecla rosie.Sa nu le dai niciodata coji de cartofi.Ai gresit, nu toate legumele le maninca iepurii, unele sunt daunatoare.Te-ai grabit sa-i dai funda, nu?

| RoxKnkK a răspuns (pentru Park1Suin):

Mei nu imi pasa de funda ..am spus in general legume nu toate. si da stiu ca cojile si cartoful nu se da fiindca contin amidon ..si app eu le dau iarba la iepuri si nu am nimic...

| viotedy a răspuns (pentru Park1Suin):

Ai avut multi iepuri la viata ta? au murit de la coji de cartofi? eu le dadeam in fiecare zi si am avut si 100 odata.

| Park1Suin a răspuns (pentru viotedy):

Daam avut peste 50.Sa stii ca pier de la cojile de cartofi

12 răspunsuri:
| viotedy a răspuns:

Morcov,varza,papadie,trifoi,lucerna,mere,cartofi,troscot,frunze de porumb, porumb stiuleti, paine uscata, fan, frunze de salcam...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Morcovii cel mai mult, iarbă, varză, sfeclă roşie.
Te pup!

| fadnox a răspuns:

Iarba

| ionut25032002 a răspuns:

Morcovi ce oare sobolani

| PufyRea a răspuns:

Asta e o intrebare foarte proasta! sa stii si tu ca iepurii mananca numai dude dar trebuie sa le faci cartela laughing

P.S: Sa ii dai si mamaligawinking

| Theuta a răspuns:

Verdeata! Fara numar verdeata! Si iepurasului meu ii placea si coaja de la pepenele verde, cu putin pepene lasat pe ea

| DraghiciStefania a răspuns:

Iepurilo le plac cel mai mult sa manance:varza, morcov, iarba, verdeturi etc...

| empires a răspuns:

Iepurilor le place sa manance trifoi, varza, morcovi, frunze verzi...Cam asa arata meniul unui iepurelaughing tongue

Întrebări similare