| RalucaSahnada a întrebat:

Ce lucruri amuzante fac animalutele voastre?

16 răspunsuri:
| DarkBlood32 a răspuns:

Pai am un motanel si face atatea chestii amuzante...
Mereu bate la usa si miorlaie ca sa vina in casa.
In timp ce este in casa isis intinde copanelele si ma face sa rad.
Pe la 3 noaptea se urca in pat si eu dorm si ma trezeste lingandu-ma pe ochi.
Mereu il pun pe burta mea iar el ma amuza ca isi intinde iar copanelele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Motanul meu face tumbe cand nu ii dau ce vrea incepe sa se rostogoleasca :)).
Si mai rand de el cand incearca sa plece cu jucaria si fuge jucaria de el :)) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tZYAlUuLNd0 al meu se oftica atat de tare cand constata ca nu mai are jucaria in colti si incepe sa miorlaie pronuntat :)).

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru RalucaSahnada):

Nu e pisica mea, nu am facut un film cu al meu si am pus link'ul de la o tipa pentru ca de la ea m-am inspirat pentru jucaria la al meu. Sursa de la video e luata de pe blogul asta : http://www.lilisor.net/tag/pisica app: sunt foarte amuzante articolele ei.

| Th3Unknown a răspuns:

Pisica mea mereu cand ramane pe afara se catara pe pinul de langa acoperis apoi sare deasupra casei si vine la geamul dormitorului si miorlaie ca sa intre in casa si mai am un caine care se invarte in cerc cand ii zic >mancam< si asta nu e tot...

| Th3Unknown a răspuns (pentru RalucaSahnada):

Pai alt caine de-al meu (am 4 si 2 pisici) cand era pui a imprastiat carbunii din punga in toata curtea, altadata a furat pernele si era toata gradina alba si cel mai amuzant, dupa ce i-am taiat coada (nu eu, medicul laughing ) a doua zi s-a dus si s-a intors cu ea de la gunoi (in colti evident). Mioritica mea daca te duci spre cotet incepe sa latre si se duce repede in el ca sa nu il furi, la fel si la mancare.Si in sfarsit cealalta mata, o data a traumatizat un catelus al vecinului...si de multe ori cand intra in casa se ascunde prin sifoniere, dulap, frigider. Sper ca a ajuns.

| Th3Unknown a răspuns (pentru RalucaSahnada):

La rottweilleri asa se face cand sunt mici, ei la coada eu niste nervi care sunt cam inutili si, iar daca i-o tai (evident veterinarul) ii prelungesti viata cu cativa ani.Inteles?

| Georgienützä a răspuns:

Am pisica si danseaza si mai am un catel care e dresat si face ce vreau eu happy si bucur sa am animalele astea big grin

| anonim_4396 a răspuns (pentru Georgienützä):

Pei daca este dresat de ce mai scrii tu pe TPU de ce nu scrie el?laughing

| RazerNaga a răspuns (pentru anonim_4396):

Big LIKE laughing)

| anonim_4396 a răspuns (pentru RazerNaga):

Thank toulaughing Multumesc mult dar nu-i asa de ce se mai kinuie sa scrie?laughing)

| RazerNaga a răspuns (pentru anonim_4396):

Practic ai dreptate laughing