anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ma fac? sora mea mai mica are un proiect si trebuie sa ia un animal de companie la scoala. Tata mi-a adus un yorkshire terrier cu 30 min. in urma. ea vrea sa il ia la scoala.sa ii dau voie? apropo, de ce are nevoie un yorkshire terrier. Fuunda

11 răspunsuri:
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Pe mine ma ingrozeste ce vad.Nu se poate sa existe un proiect in care sa se aduca un animal intr-o institutie educationala, nu este permis.
Catelul ala va iesii oarecum "traumatizat" deoarece va fi multa agitatie, copii care vor sarii pe el sa il maingaie.
Poate a inteles gresit ce trebuie sa aduca la scoala, eu una ti-as sugera sa nu-i dai voie.
Succes!

| iambusy a răspuns (pentru MeimeiPinguinu):

Stiu.Mama a sunat invatatoarea si ea a spus: Ce va uimiti? Asta e bine pentru copii!

| MeimeiPinguinu a răspuns (pentru iambusy):

Aia e invatatoarea lui peste, ce fel de invatatoare ar spune asa ceva.Sora ta fiind si in clasa primara chiar nu ar trebui lasa-ta sa duca intr-o institutie plina de copii un catel.

| pintexim a răspuns:

Depinde ce varsta are sora ta si adac este capabila sa aiba grija de el, unhttp://www.happydogs.ro/rase-caini/304/yorkshire-terrier-yorkie.html

| Andr3 a răspuns:

MeimeiPinguinu are dreptate.Si daca copiii nu au animale de companie primesc nota 2 ca nu au adus? Nu poti sa stii cum se va comporta cainele in prezenta atator straini, poate devenii agresiv si agitat, poate sparge si strica lucruri si sora ta va pica vinovata.Nu poate pur si simplu sa spuna ca nu are animal de companie?

| mat31new a răspuns:

Las-o sa il ia la scoala. cauta pe google.

| Viktoritza a răspuns:

Yorkshire Terrier este un caine, care are neaparata nevoie de o casa si de o gradina. Se poate obisnui si intr-un apartament, daca beneficiaza de mai mult spatiu. Acesta are nevoie de miscare in aer liber si este foarte fericit atunci cand poate mirosi radicinile tufisurilor sau daca poate cauta prin fisurile pamantului. In cazul in care exista exceptii si nu este dus afara, el poate folosi si o tavita special amenajata cu nisip. Totusi, nu trebuie uitat ca Yorkshire Terrier-ul este un caine care are nevoie sa iasa in natura si ca tavita trebuie sa fie o exceptie rara.

| SandraMikyZu a răspuns (pentru Viktoritza):

laughing serios?laughing yorkshire terrieru e caine de apartament si se poate adapta la curte da nu invers mailaughingyorkshierii nu tolereaza frigul si in plus au nevoie de foarte multa atentie pentru ca sunt foarte atasati de stapan..de curiozitate de unde te-ai documentat?laughingtu stii cat e de mic? zi mersi daca nu te impiedici de el..de cat spatiu crezi ca are nevoielaughing

| iambusy a răspuns (pentru SandraMikyZu):

Da stiu cat de mic e.am un yorkshire terrier, draga.

| AnY4ka a răspuns:

Cred că poate sa-l ia la scoală