| Seby80 a întrebat:

Ce ma sfatuiti sa cumpar, Xbox 360 sau Ps3 (amandoua SLIM), se simte diferenta cu ochiul liber dintre cele doua console? Si la care consola gasesc jocuri mai multe si mai serioasa (Shoter, Race, Adventure, etc) Dau fundawinking

Răspuns Câştigător
| YosCosmin a răspuns:

In ultimul timp majoritatea "jocurilor serioase" se fac pe platforma xbox 360 dari si pe Ps3 gasesti destule "jocuri serioase" ca de exemplu un joc care e numai pe Ps este God of War. Oricum este doar un sfat tu alegi ce cumperi. Sper ca te-am ajutat.

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

PS3 are jocuri mai faine gen Formula 1 care nu e la xbox360 si e destul de fain, mie mi-a durat 3 ani de cand am ps3 si inca merge bine, uite aici e si vopsit ca il desfacusem: http://www.youtube.com/watch?v=NtTOu-naPy0

| MuJaRdIn a răspuns:

Ps3 parerea mea! e clinet mai vechi cu experienta in aproape toate categoriile de jocuri!

| 1fluturas a răspuns:

Xbox 360 e mai realist,spun eu, care nu sunt pasionata.La el ma pot juca fara sa ma plictisesc, mai faci si ceva miscare.

| busu11 a răspuns:

La xbox 360 ai joisticul mult mai practic decat cel clasic al ps3. Daca privesti jocurile la grafica e mai bun xboxul iar jocurile apar intai pe xbox.Ps3 castiga la multiplayer deoarece se joaca gratis pe cand pe xbox trebuie sa dai bani pe cateva luni de multyplayer, daca vrei sa modezi consola ps3 se poate moda data de fabricatie nu conteaza la xbox 360 trebuie sa mai astepti vreo 6luni pana apare modarea si la el.In concluzie 45%ps3 55%xbox tu decizi?happy

| D3rT a răspuns:

Eu iti zic sa iti iei xbox 360 finca are si aerisire si are si o super grafica asa daca iti iei ps3 dai bani de geaba ca ti se incinge si pe urma ti se arde si nu mai poti sa i faci nimic, asa a patit si un prieten de al meu a da 1400 ron pe el de geaba ca sa incins si pe urma s-a ars si s-a dus la service la Sony la toti si na mai putut sa faca nimic

| 619thomas a răspuns:

Buna, am incercat xBox360 si nu am fost prea incantat, mai ales de Kinect, este pur si simplu prea dur, adica, trebuie sa te misti prea tare, altfel nu recunoaste, eu am PS3 320 GB. xBox360 Parti bune: Kinect (parerea mea) xBox360 Parti rele: Trebuie sa platesti pentru MultiPlayer, logarea unui prieten in timpul jocului apare direct in mijlocul ecranului, ceea ce deranjeaza jocul, JoyStick-ul, pentru. mine nu sunt bine pozitionate butoanele de la xBox360 PS3 Calitati bune: MultiPlayer free, Store pentru. jocuri filme, muzica si aplicatii (majoritatea costa mai ieftin decat in magazin si sunt multe free si demo-uri), JoyStick-ul: butoanele sunt bine pozitionate, rulare/incarcare foarte rapida, PSMove reactioneaza foarte rapid (pun pariu ca va aparea si un fel de "Kinect" pentru. PS3, jocuri create doar pentru PS3 (ex. Infamous 1, 2, 3 si ceva cu Ninja Strom), PSHome unde sunt jocuri de socializare ca Sims. Calitati mai putin bune PS3: Errori/ astepari pentru. server la PSN ((PlayStaionNetwork), cam atat am gasit, dar ceva foarte important, sa fim seriosi, toata lumea stie ca Sony bate Windows la Jocuri/Pltaforme.

| foanamarian a răspuns:

Vand xbox 360 NOU cu hard 250 gb urgent pret 950 ron http://bazar.regielive.ro/......31038.html

| dmrtr a răspuns:

Eu iti zic sa iti ei ps3 din mai multe motive:
1- este mai nou
2-grafica mult mai buna
3-jocuri mai tari (de exemplu god of war 3)
4-are move(adica poti sa te joci jocuri cu miscare)
5-are blueray
6-multiplayerul nu costa ca la xbox

oricum varamiu lucreaza la console si a zis ca ps3 este muuuuuuuuuuult mai bun decat xbox 360

| dmrtr a răspuns (pentru busu11):

Nu e deloc mai practic joisticul la xbox. nu vezi ce nasol arata si nu numai eu zic asta, zic mai multi. este mult mai confortabil la ps3 si ps2

| busu11 a răspuns (pentru dmrtr):

De aia toata lumea care joaca online Fifa MW3 si altele isi iau Xbox pentru doar pentru joistic.Iti convie sa dai bani sa joci online dar macar joci cu joisticul ala mai calumea

| alexfunjohncena a răspuns (pentru D3rT):

In primul rand ps3 e mai bun ca xbox 360.In al doilea ps 3 are internet onl; ine gratis te poti juca si multyplayer gratis findca am si eu ce crezi.

| Pricajan_Alex_1997 a răspuns:

Parerea mea cumparati un xbox eu il am de 2 ani de zile si nu am avut probleme cu el.nu e nici diferenta intre xbox si ps3 doar ca la xbox unele jocuri se vad mai bine si altele mai rau asa si la ps3.cand am observat ca ca performante sunt la fel de bune am ales xbox numai pentru joysticj au manetele indepartate nu ca la ps3 si sunt mai placut la atingerea butoanelor

| EndouMamoru a răspuns (pentru mgtow):

Sa sti pentru informatia ta.....Formula 1 exista pe xbox big grin