| BlondaBă a întrebat:

Ce mancare la mai pot da papagalilor mei in afara de cea din comert? ( ma refer la fructe, legume, etc )

P.s : Papagalii sunt perusi.

5 răspunsuri:
| Miire a răspuns:

Eu le fac ou fiert, iau galbenusul si il farmwinking. Sa nu fie fierbinte.
Poti sa le dai morcov pe razatoare, mere si alte fructewinking

| UsersBoss a răspuns:

Maicame-a le da morcov amestecat cu ou si mananca ca spartii din ea si mi-o mai dau si pe jos dar le place. Ar trebui sa incerci, succes!

| lovethesky a răspuns:

Incearca sa le cumperi produse care au un continut ridicat de calciu, cum ar fi osul de sepie fiindca au nevoie de asa ceva!
Cat despre alimentatia suplimentara, poti sa le razi morcovi, albus de ou fiert si alte fructe care au continut de pulpa, dar sa faci in asa fel incat sa nu pui mana pe ele fiindca nu cred ca nu o sa mai manance...
Cauta si tu pe mai multe site-uri si ai sa gasesti raspunsuri/detalii.
Succes!;)
http://www.animalutze.com/articole/hrana-perusi.php

| Karamba a răspuns:

Perusi mei mananca o gramada.De exemplu legume: morcovi, ardei gras, salata verde, frunza de spanac. Exemplu fructe: banane, pepene galben le dai ce fructe le place lor dar nu le da avocado si fructe acidulate ca si piersica. Le place mult osul de sepie ascude ciocul si le curata de fructe si legume ramase in gura.Si bineinteles biscuiti eu le dau la ai mei biscuiti simpli fara cacao si alte prosti.Ai mare grija de ei bafta!

| florina101 a răspuns:

Am avut si eu 3 perusi, si in fiecare zii le dadeam salata verde ( bine, pe langa mancarea speciala pentru ei), morcovi si varza :* funda?