Stiu, dar zic ce mancare ii face blana sa luceasca, stiu ca sunt niste boabe care ajuta la acest lucru.
Dai ou fiert 1-2 pe saptamana iar coaja poti sa eu dai dar sa eu toci, mai sunt bune si boabele (eu ii dau royal) si era si un sampon special
Pai da:X npc:X e prea frumos catezelushu tauuuu:X:X:X til fur am aflat unde stai) ti'l iau la noapte
Hmmm... catelului meu ii luceste blana de cad l-am luat si m-am ocupat de el mai bine decat fostul stapan.Nu cred ca exista o mancare care sa ii faca blana mai lucioasa.Totul tine de alimentatia sanatoasa. Poti sa-i dai mai multe legume (al meu mananca ciorba cu legume si carene sau alte supe dar au si carne ) sau orez cu legume si carne. Si degeaba ii faci baie ca sa-i luceasca pntru ca totul tine de alimentatie. Mult noroc la stalucit! Ai un caine superb. Blanita ii scoate ochii albastrii in evidenta!
Cel mai bine e sa intrebi vanzatorul de la magazinul de unde ii cumperi mancarea. El sigur stie
Cred ca este un aspect care nu tine neaparat de alimentatie ci de cosmetica. Foloseste produse speciale de ingrijire a blanii animalelor, sau du-l la saloanele speciale pentru patrupezi...
Aditzza213 întreabă: