Măi să fie! Credeam că sunt singura persoană care vrea să devină profesoară. Ştiu cum stă treaba cu 7 mil pe lună, dar dacă îţi doreşti ceva din tot sufletul nu te mai interesează cât de mizer este salariul. În orice caz...decât să ai un job bine plătit şi să nu îţi placă ce faci, mai bine 7 mil salariu, dar să ştii că te duci de drag la locul de muncă.
pa, pa.
Bună.
Sunt foarte aproape de a intra pe drumul dorit și conform pregătirii profesionale.
Pa, pa.
Hei. :d Ma scuzati ca va intreb dar cu ce va ocupati? Sunt fascinata de intelegenta cu care raspundeti. Asta cred ca e si pentru ca sunteti matura. P.S : e doar o mica curiozitate. Multumesc frumos.
Daca n-as fi bibliotecar, care este meseria ce mi se potriveste, as vrea sa fiu profesoara.
As vrea sa fiu ori profesor de istorie ori avocat sau jurist.Astea deocamdata sunt doar vise.Fie ca sa va indepliniti visele toti de aici.Numai bine si tie
As vrea Sa fiu raspunzatoare de visurile celorlalti. Ei sa'mi trimita un e'mail cu ce vor sa viseze si eu, noaptea, sa le trimit visurile cerute. Gratis bine'nteles
Dar pentru ca e imposibil, arhitect
Cum zicea profu` meu de gerografie...:Copile stai jos iar nai invatat ma copile tu vrei sa faci ceva cu viata ta?(frumoase cuvinte nu) Pilot de avioane de pasageri(daca in 2056 veti auzi o stire cum ca presedintele a murit sub prabusirea unui avion sa nu ma contactati.
Mi-ar placea sa devin psiholog sau designer de interior...ambele imi plac la fel de mult.
traficanta întreabă: